herkese iyi akşamlar.
Ah nerde patron, ben de arıyorum ama günlük çok yavaş bizim VOB'a.. Zaten hareketler max 3.000-4.000 puanlık oluyor, o da günlük sistem giriş çıkış yapana kadar eriyip gidiyor.. üvvvv....
Bir de günlük sistem kullanan ve geliştiren arkadaşların dikkat etmesi gereken birşey var, son 2 yıl dünya borsa tarihinin en büyük düşüşlerinden birini ve en büyük çıkışlarından birini gördü. Böyle bir dönemde iyi çalışan bir günlük sistem büyük ihtimalle normal piyasa koşullarına dönüldüğünde çok acı çarpılacaktır... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
son sinyalleri güncellemedim
http://www.voborsa.com/forum/showpos...&postcount=603
vobixide burda görmek isteriz..
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
off canım ne mantı istedi yaa![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri