fullshort oldum 73850 bunlarla ulaşacam nasipse ...herşey güzel sistemler alda long olan paraya para demiyor ben para kaybetmek istiyorum ve full sohrtladım ...
fullshort oldum 73850 bunlarla ulaşacam nasipse ...herşey güzel sistemler alda long olan paraya para demiyor ben para kaybetmek istiyorum ve full sohrtladım ...
74000 den dönmesini ümid ediyorum
21/06/2010 tarihinde saaatlik grafta 74 bin var orayı denedi
halojen üstad topu bozdayıya bi verde rahatlayalım abi yaw)
halo üstad bak yeminle bu yukarı hareket bende sadece şunu düşündürüyo sanki amcamın biri 2 bin kontrat kısa yaptı onu yakaladı py onu çırpıyo başka bişiy yok mal falan aldıklarına inanmıyom yaw neyse nasip saçmaladım belki ama bukadar ucuz geliyo abicim shortum inşlh uzlaşana kadar dön boz dayı dönnn
aslında dün sat sinyali için önemli bir ilerleme kaydedildi, ama bugün devamı gelmiyor... belli olmaz gerçi, herşey olabilir bu saatten sonra....
bugün yarın beklediğim düşüş gelirse tepe oluşumunun başladığını söyleyebileceğim..
fakat şimdilik al sinyali hüküm sürmeye devam etmekte..
dip tepe avlamak işte bu yüzden tehlikeli... uzun kapattığım yerden kısa açsaydım aldığımızı verecekmişiz.. belki de daha fazlasını...
bırakalım tepe olsun, biraz aşağı aksın.... nasısa gireriz..
gene beklentimin üzeri bir hareket oldu... max 72.500-73bin aralığı makul olandı...
her yukarı hareket abartılmaya başladı... hayırlara gitsin...
vob 60 dklık gene uyumsuz şimdilik... bi 4'lü NU daha yaparsa artık dalga geçilmeyi hakedecek bu piyasa....
takip edenler bilir, son iki tepe bu şekilde oluşmuştu...
halen gram inanmıyorum sana vadeli ...short dewam
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri