bugün STR de 600-700 puan civarı bir kar var sanıyorum.ilk işlemi 72.700 SHORT sanıyorum 10:00 barının açılışı yani.sonrasında short flat v.s.
doğru mu?
bende daha az kar varyazıklar ossun bana
![]()
bugün STR de 600-700 puan civarı bir kar var sanıyorum.ilk işlemi 72.700 SHORT sanıyorum 10:00 barının açılışı yani.sonrasında short flat v.s.
doğru mu?
bende daha az kar varyazıklar ossun bana
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
etr nin 5 lik serisi 72500 seviyelerinde ters/yüz oldu ve sinyali kuvvetlendirdi bundan sonraki ilk 5 lik long sinyaline temkinli yaklaşmak lazım diye düşünüyorum..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
str ye uyulsaydı..09;35 den sonra long yapılmalıydı..o sinyal neden atlandı..dolayısıyla,sert hareketle ilk anda 350 puan eksi oluşur...diğer sinyallerde neden işlem yok kabul ediliyor..tamam 700 den kısa olduk..ama sonraki işlemlerde zarar oluyor..
str tekrar alda,
ben paydos ettim,
benim açımdan iyi bi gün pldu...
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
saraylı abeyyy
71850 de düşüş operasyonu bitmiş olaiblirmiki
yygd ....zisd . kapatmadım ben pozumu daha ... üvvvvvvvvvvv
2013,00
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Çok baba çift dip görüntüsü var... Tırsmıyor değilim ama sistem short'da kapatsın istiyorum... Ama sistemin de canı long'lamak istiyor.... O da sıkıldı artık... Zero işlem için mi geldim bu dünyaya diyo...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
asansör pala![]()
str flatde..günlük tüm işlemlere uydum..200 puan kar var.dün zarardı...ama haftalık gayet iyi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri