Sayfa 29/161 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
1921 sonuçtan 337 ile 348 arası

Konu: Fikirler -> Sistemler

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

a/d cok onemli gosterge tutarlilik icin bakin mfi ve cci satis gosterdigi halde fiat bir yere gidemiyor cunku a/d yatay eslik etmiyor.eee trend yok olsa bile trendin olusumu icin a/d ye ihtiyac var o yonde zaten diger halde trend bile olusmuyor yada cok yavas kaliyor.(5 dklik) ne dersiniz.
    Konu nyse-dj tarafından (05.08.08 Saat 13:27 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

yok bu voba hicbirsey para etmiyor. sinyali bile karistiyorlar inansan siyale bir turlu uzun barla ile kontrpiyede kaliyorsun uymasan ya oyle olursa diyorsun. sn teo en ekonomik olarak yurtdisinda trade etmenin incelikleri konusunda bilgi verirmisiniz.yarin arti gap yapmak icin baski altinda tutuyorlar resmen terbiyesizlik gosterge ise gosterge veri ise veri korelasyon ise korelasyon.1 aydir konusmuyordum bu konuda ama dayanamiyorum. kucuk yatirimci ile top gibi oynuyorlar.gece 21.15 te faiz karari var fed in bu dowu etkiliyebilir diye bekliyorlar herhalde.
    Konu nyse-dj tarafından (05.08.08 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    18
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43
    Toplam Teşekkür
    14 Yazısı Teşekkür aldı

.....
    Konu shibumi tarafından (05.08.08 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok bu voba hicbirsey para etmiyor. sinyali bile karistiyorlar inansan siyale bir turlu uzun barla ile kontrpiyede kaliyorsun uymasan ya oyle olursa diyorsun. sn teo en ekonomik olarak yurtdisinda trade etmenin incelikleri konusunda bilgi verirmisiniz.yarin arti gap yapmak icin baski altinda tutuyorlar resmen terbiyesizlik gosterge ise gosterge veri ise veri korelasyon ise korelasyon.1 aydir konusmuyordum bu konuda ama dayanamiyorum. kucuk yatirimci ile top gibi oynuyorlar.gece 21.15 te faiz karari var fed in bu dowu etkiliyebilir diye bekliyorlar herhalde.
    piyasa her zaman haklıdır, kızarak işlem yapılmaz,Biraz dinlen...Sinirlenerek trade olmaz.

Sevgiler...
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    120
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    985
    Toplam Teşekkür
    422 Yazısı Teşekkür aldı

Trend göstergesi olan aynı zamanda yönüden söyleyen ,0.5 bolgesı uptrend,-05 bolgesı downtrend,ara bolge flat kalınmalı..

Inverse Fisher Transform of RSI

Ms Kodumuz

v1:= .1*(RSI(5)-50);
    v2:= Mov(v1,9,W);
    .5;
    -.5;
    (Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1)

-----------------

Matriks kodumuz

(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):-0.5:0.5
    Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasa her zaman haklıdır, kızarak işlem yapılmaz,Biraz dinlen...Sinirlenerek trade olmaz.

Sevgiler...
    aslinda tam kizma degil sinyal short milleti terse yatiriyorlar trendcileri bile. ama yatmadik tabi.otomatik pilottan ciktik.

Yer
    Mersin
    Teşekkür Teşekkür 
    342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    91
    Toplam Teşekkür
    62 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trend göstergesi olan aynı zamanda yönüden söyleyen ,0.5 bolgesı uptrend,-05 bolgesı downtrend,ara bolge flat kalınmalı..

Inverse Fisher Transform of RSI

Ms Kodumuz

.5;
    -.5;
    (Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1)

-----------------

Matriks kodumuz

(Exp(2*v2)-1)/(Exp(2*v2)+1):-0.5:0.5
    RSI periyodu neden 5 seçilmiş onu anlamadım acaba forex marketi için mi? Hafta sonu biraz bu formülü araştırdım. StochRSIya benziyor biraz. 1 dakikalıklarda hiçbir trendi kaçırmıyor. Pozisyona geç giriyor pozisyondan geç çıkıyor fakat temiz para bırakıyor. Trend olmayan durumlarda flat kalma opsiyonu tanıması da güzel. Uzun barlarda hızlı hareketlerde dikkatli olmakta fayda var siz trend var diye pozisyona girene kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Teşekkürler Sn. Teo bu fonksiyonu tanıttığınız için. Alet kutusuna ekledim bile.
    -Objektif giriş ve çıkış

-Para yönetimi

-Hareketli stoploss

Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.

-----------------------------------------

Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sentinus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RSI periyodu neden 5 seçilmiş onu anlamadım acaba forex marketi için mi? Hafta sonu biraz bu formülü araştırdım. StochRSIya benziyor biraz. 1 dakikalıklarda hiçbir trendi kaçırmıyor. Pozisyona geç giriyor pozisyondan geç çıkıyor fakat temiz para bırakıyor. Trend olmayan durumlarda flat kalma opsiyonu tanıması da güzel. Uzun barlarda hızlı hareketlerde dikkatli olmakta fayda var siz trend var diye pozisyona girene kadar atı alan üsküdarı geçmiş oluyor. Teşekkürler Sn. Teo bu fonksiyonu tanıttığınız için. Alet kutusuna ekledim bile.
    biz mecburen 5 dk ka kullaniyoruz herhangi bir ayar yapmak gerekirmi dogru kullanim icin periodlar arasi ayarica.
    Konu nyse-dj tarafından (06.08.08 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nyse-dj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iste yaptilar bu durumda ne yapmak lazim
    ben ilk defa karsilastim sisteme bu kadar ters durum ile ve kapanistan bayagi onceden baslayan dun 55 olmaliyken baskiladilar. bugunde guzelim trendi harcadilar bozuk para gibi bacaklarin bu kdar acildigi nadir oluyor. ilk defa erken cikmam bir ise yaradi 54 den flat olmustum uzulerek.
    Konu nyse-dj tarafından (06.08.08 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

fisherin bu haliyele su anda olan duruma bakarak cci dan gec girip erken ciktigini soyleyebilirim cok az veri ile ama. sanirim. ama trend kesilince ona uyup 600 girip 300den ciktim.deneme amacli.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

fisher hakkinda elinizde makale varmi sayin teo. birde bununadx ile kullanimi icin ne dersiniz sn.teo ve sn. hdioxyde eger boyle kullanilirsa ustten veya altta cikip geri girmeleri coumus oluyoruz yani trend olunca geri donuyor grafik. rsi nin adx ile kullanimi var idi zaten degilmi.

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    62
    Toplam Teşekkür
    52 Yazısı Teşekkür aldı

fisher ile bipolar adx( sn hdioxyde in yaptigi) gibi birlestiremedigim icin ust uste koyup baktim iyi calisiyor eger tredn var ise orada fisherin giris yada cikis sinyaline uyulmuyor trendin GUCU bitene kadar. ne dersiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri