Bu arada UTOPIK yada HAYAL gıbı gelebılır ama;
Vade sonuna kadar EN AZ 63.200 sevıyesının test edılmesını beklıyorum.
Tabı bunu aman al-sat tavsıyesı olarak degerlendırılmesın...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Fiboya takıldı, bugün bıraktığı gape geri geldi.
1058, 1041 destekler.
1070, 1090 dirençler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tüm islam aleminin ve bizlerin miraç kandili mübarek olsun ,Allah herşeyi gönlümüze göre versin...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
wall street düşmemekte direniyor, arada eksiye geçiyor ama hemencecik toparlıyorlar..yarın teknik gereği azıcık eksi açılıp sonra 73.000 üzeri beklerim bizim vobda...
Naptı?
21 i dansa kaldırdı.
Teklif var ısrar yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Naptılar?
.50 yi geçtiler.
Hedef 61.8.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri