Garantı bankası 73.075 ten dunyanın malını topluyor ıkıncı seans ta yukarı surcekler gıbı duruyor
Avrupa merkez bankası faız oranlarını degıstırmedı : % 1 (beklentı:% 1 oncekı:% 1)
-matrıks-
En az 3 HİSSE...
Tatilci jelibonlara duyurulurr.
Mesaj kutunuz dolmuştur. Linkinize girilmiştir..
Pul ve imza..
excali.![]()
En az 3 HİSSE...
ALINTIDIR..
![]()
En az 3 HİSSE...
Trişe'yi dinliyorum, gözlerim kapalı..
ECB / TRICHET: DEVAM EDEN PARASAL TREND ILIMLI VE TUFE RISKI OLUSTURMUYOR
TRICHET: EURO BOLGESINDEKI BUTUN ULKELER MALI KONSOLIDASYON PLANLARINI DEVAM ETTIRMELI
-MATRIKS-
En az 3 HİSSE...
Daksimetre'nin motoru su kaynatmış , bugün..Patinaj bilem çekmekte güçlük çekiyo..
En az 3 HİSSE...
Amerikan borsaları için 2010 un dibini yakala seneye köşeyi dön öngörüm devam ediyor.
Bunun için iki adayım var hatırlarsanız.
Biri 1007 ikincisi 945.
Önümüzdeki ayları bu doğrultuda izleyeceğim.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
21, 50 ve 200'ün durumu.
Kısa vede olumluluk 21 i geçebilirse.
Orta vade olumluluk 50 yi geçebilirse.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yine graf olmadı.
Destekler 1058, 1041, 1018.
Dirençler 1070, 1090, 1107.
Fibolar
1071.
1085.
Vixde 28-29 önemliydi.
Altında iki olası dönüş yeri. 50 haftalık ve 200 haftalık.
Bunlardan dönmezse yukarı,
günlükteki bollinger alta kadar gider. 23.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri