1,1970-1,2010 bankalar arası dolar su anda ancak serbest piyasada 1.905 den gecıyor son ıslemler .... bakalım aksam kapanısı ne olacak
110,69 dolar/ yen gunun katılı olarak kendını secıyorum.
13096 da dj sabahkı grafıkte gorulecegı uzere dj un 13200 sevıyesı altında 13050 ve 12950 desteklerı var oradan tepkı gelmeyecekse bu pıyasaya 5 senelık trendı sorgulamaya baslayacagız o nedenle her ne kadar 55000 altı kapanıs gorunce stop dedıysek de bu kapanısa ragmen pozısyonsuz kalıp kenarda durmakta fayda var. Dj donup aksam 13200 uzerı kapatırsa da ayı tuzagı yapıp butun mallarımı aldılar derım ama tabı netıcede su ankı goruntu bu dolar/yen parıtesıyle ben daha baska bırsey demıyorum.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri