Bugün 21.06.2010 gününün tekrarı sanki, eğer benzerlik devam ederse 72 000-350 lere kadar düşüş devam etmeli...
(Düşüş olacaksa saat 14.25 den sonra oluyor)
Bugün 21.06.2010 gününün tekrarı sanki, eğer benzerlik devam ederse 72 000-350 lere kadar düşüş devam etmeli...
(Düşüş olacaksa saat 14.25 den sonra oluyor)
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
eveeettt..ayrılma vaktim yaklaşıyor ekrandan...sistem hala alda..fekat ben early flat yapmış olmanın verdiği huzurla filat filat kaçarım
BANGA mühim
selpatrosdan arak tekrar
sayım live .. exx olmadı .. exxx olması için ... endeks 30 un 72870 üstüne çıkması gerekiyor ... çıkacakmı bakalım .. çıkarsa sayım exxx olursadahada saymam .... saygılar hörmetler .....
![]()
BANGA mühim
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
çok sıkışık..bugün ekmek yok anlaşılan..
Bir saniye yaw... Az önce Matriks'de de
AL koşulunun yanına AND Security("DAXR",CLOSE)>REF(Security("DAXR",CLOSE),-1)
dedim çalıştı!!! Ne zaman eklemişler bunu!!! Hayallerim gerçek oldu... Artık zenginim!!!
Geyik yaptığıma bakmayın hakikaten çalışıyor... Yihhuuu....
Aşağıdaki grafikte VOB'un altına XU030'u bir indikatör olarak ekledim mesela...
Teşekkürler Saraylı Hocam...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Durun bir de PREV komutunu deneyeyim, belki onu da Matriks'e eklemişlerdir... Bir de onu ekleseler Türkiye'nin dış borcunu tek başıma ödeyecek kadar param olur...![]()
Bu gece bana uyku yok, VOB'un diğer piyasalarla korelasyonunu nasıl kullanırım diye denemeyeceğim varyasyon kalmaz artık.. Yarın yazamazsam şaşırmayın uykusuzluktan bayılmışım demektir...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri