teşekkürler patron. bende benzer bişey düşünüyodum ama senin mavi 1 koyduğun yeri kırmızı 3 gibi düşündüm. mavi 2 kırmızı 4 oluyo ve mavi 3-4 de mavi 1-2. zaten 725 üzeri senin mavi 3 en kısa olur sanırm. o zaman dediğim gibi bişey oluyor olabilir. ancak 70200 civarına verirlerse seninki ön plana cıkar gibi. teprik ederim![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
doğru metin patron ... 3 en gısa olamaz yani ...bende depprik ederim ... buralardan düşmesi gerekiyor o sayıma göre .. o zaman .. ... üvvvv .....
2013,00
üwwwww...selpatros..Xu30 haftalık ilk EW sayımım patron..üwww..Bana sanki 1 i biraz abartmışım gibi geldi ama ne diyon...üüwww..Bu vesileyle EWGraf konusunda da milli olduk..üw...3-4-5 olayına daha sonra gireriz artıkfullşakadır ha
(Not: Sadece ew konusundaki cehaletimle dalga geçmek için yazılmıştır, nütfen evet nütfen yannış annama olmasın)..üwwww
![]()
bilmiyorum trader patron ... 15000 point lazım oldu .. emergency .. alırsam hemen gelirim ..... yaz sonu gelecem inşallah metin patron ... üvvv ..
![]()
2013,00
oowww...mondiyo...new high on the way
trader patron 5lik sayımdaki ed kaçta exx olacak abi tam oalrak .. exxx olsun istiyorum .. üvvv. .. rally olsun mümkünse ..
2013,00
yvade saatlik graf. 71.400 de direncimiz var.. ben geçilebileceğini sanmıyorum ve orada shortlayacağım..
![]()
böylee içimde kıpır kıpır, kımıl kımıl bir his var..sanki 72xxx kapatacağız mı bugün ne
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri