Gelişmektekiler güvenlimi?
OBOOOOOO, OBOOOOOO.
BOOOBBBOOOO, BOOOBBBOOOO.
880 nin altına gelişte hedef 720.
50, 200 ü kırmış yine.
Takip edilmeli.
Jelibon.
Gelişmektekiler güvenlimi?
OBOOOOOO, OBOOOOOO.
BOOOBBBOOOO, BOOOBBBOOOO.
880 nin altına gelişte hedef 720.
50, 200 ü kırmış yine.
Takip edilmeli.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Son olarakta büyük resim tablo.
Sp destekler 1058, 1044.5, 1020-1030.
Dow destekler 10,000, 9869, 9835, 9679.
Nasdq destekler 2185, 2100, 2024.
Kırılan destekler artık direnç. Tablonun sonundayız artık.
Dow 9,686.48.
Nasdq 2,091.79
SP 1,022.58
Görüldüğü gibi aylardır burada olan tablo, kapanışlar neredeyse noktasal, neredeyse bile denmez, noktasal.
Tepeside noktasaldı. Dow 10600, Nasd** 2350 (2346), Sp uyumsuzluğu yaratmıştı. (1140 yerine 1131 fibo)
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sayın jelibon verdiğiniz detaylı analiz veisabetli öngörüleriniz için sonsuz teşekkürler.ben enyeni üyenizim galiba ,rica etsem tl olarak altın ve gümüş hangi fiyata kadar düşer.benin gramı 0.95 ten aldığım gümüş için neönerirsiniz .şimdi satsam daha sonra zararımı kurtaracak şekilde önümüzdeki kısa vadede tekrar fırsat olurmu yoksa 2 ay beklemelimiyim,benim durumumdakiler için bir yol gösterirseniz çok minnettar kalırım .şimdiden çok teşekkürler.
Saolun Sayın Turkishmojo,
Bildiğiniz gibi öneri yapamam.
Analiz yaparım. Yatırım tavsiyesi yapamam.
Anladığım kadarıyla yatırımcının en tepe noktata anlık bile geri satamayacağı bir noktadan almışsınız. Çünkü al/sat farkı var.
Maalesef matriks bu bilgisayarda yüklü değil. TL bazda göremiyorum, zaten fiyat dışında bu konuda kur etkisinide bilmiyorum.
Elimde grafikte yok. Mevsimsel durum, yataylık, 16 nın 4 yıllık önemi, tepenin altına göre zamansal erken gelmesi, 19-21 in önemi gibi eski yazılar forumda mevcut.
Jelibon.
Sayın jelibon beni önemseyerek cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Galibaönümüzdeki 2 ay benim içi çin işkencesi olacak,ya sabır.
20 gün önce yaptığım önce 1.22 sonra 1.21 sonra 1.29 analizimi gördüğüm lüzum üzerine 1.29-1.32 ye çıkartıyorum.
1.23-1.24 mutlak bir alım yeridir.
1.23 altı stoplosstur.
Jelibon.
Günaydın,
5 Temmuz Pazartesi "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER PMI Hizmet Endeksi (Haz) 10:55 54,6 54,6 Yüksek
EUR PMI Hizmet Endeksi (Haz) 11:00 55,4 55,4 Yüksek
GBP PMI Hizmet Endeksi (Haz) 11:30 55 55,4 Yüksek
GBP Resmi Rezerv Değişimleri (Haz) 11:30 $731Mlyn Düşük
EUR Sentix Yatırımcı Güven Endeksi (Tem) 11:30 -4,1 Yüksek
EUR Perakende Satışlar (y/y) (May) 12:00 -%0,2 -%1,5 Yüksek
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Haziran dönemi ÜFE ve TÜFE (10:00)
NOT: Bugün, ABD Piyasaları “Independence day” tatili nedeniyle kapalı
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Tüm dostlara günaydın....bol kazançlı bir gün olmasını temennı edıyorum hepimiz için
ımkb yine çok güçlü
Death cross gelene kadar %17-18 düşmüş Sp.
Death cross tehlikelimi?
3 çeşit yalan vardır. Yalan, Kuyruklu Yalan, İstatistik.
O zaman istatistiğine bakalım.
Ayılar için avantaj death crosun OBO'yla birleşmiş olması.
Boğalar için avantaj Fiyatın tepeden %17-18 zaten aşağıda olması.
Jelibon.
Kısa vadede Vix yine boll. üst banda değmiş gevşemiş gelmiş orta banda.
Sp bunun hakkını tatil dolayısıyla vermedi.
Vermeli. TR bunun farkında. Uyanık Pala.
Bu vixdeki düşüşe Sp deki 9 puan yükseliş az.
Hafta başıyla kısa vadede rallilemeli.
Jelibon.
oy veren mi koçyiğitler
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5574
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri