selçuklu abeyim zaman makhinasımı geliştirdin maşallah yaww tren rayı gibi önceden döşeyorsun fdow da peşinden geleyor![]()
selçuklu abeyim zaman makhinasımı geliştirdin maşallah yaww tren rayı gibi önceden döşeyorsun fdow da peşinden geleyor![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
eyvallah fxci patron ... sazan abi saraylı abi .. sağolsunlar ... destek veriyolar .. geliştirmeye çalışıyorum .. üvvvv ..![]()
2013,00
yani şu graf .. zigzagmı itkimi nasıl anlayacaz ... trader patron ne diyosun abi .. help please ..
![]()
2013,00
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
ahanda tahmini sayım son durm ... triangle scenario live .... bakalım kısmet ... üvvvv
e dalgasıda kendi içinde üçgen olabilir yani ... yatayda bunaltabilir az daha .. sonr trend olacak inşallah ....üvvvvvvv
![]()
2013,00
fdo w ... zigzag değil bence .. itki heralde .. ahanda son durm .. tahmini projeksyon ..
![]()
2013,00
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri