düşüşü ısrarla, inatla bir türlü onaylamayarak açtırdığı longlar üzerinden 1.500 puan geçmesine rağmen "dokunursan pişman olursun sakın elleme" diyen göstergelerime, huzurlarınızda bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum arkadaşlar...
kimisine göre (şşş çirfin saaa diyom) kafasına 1.500 puan yiyen göstergeye gösterge mi denirmiş türünden olabilirler ama ben onları gayet de seviyorum. daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. sistemi olmayan, sistemcilikten ve matriksten zerre kadar anlamayan bi adam olarak elimden daha iyisi gelmiyo.
totoş pela, burayı okuyosan sana da iki çift lafım var.
istediğini yapabilirsin artık...bu göstergeler elimde olduğu sürece, benim pırtföyümün kuruşuna dokunamazsın.
yürrrrrrrrrüü başka kapıya![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Hindistan merkez bankası 25 baz puan faiz artırdı
275 longculara destek shortu 450 den kapatıldı .. yeter hep ben mı destekleyecem hacılar.. bırazda sız fışfışlayın..
bide palaya selamlar.. gostere gostere nasıl kademe atlatılır nasıl dırenc kırılır stoplar patlatılır ve bos kademe bırakılır gosterdı sagolsun![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
kesin demiyom ama sanki 68900 e patlatacaklar! Çalışırsa! Flatım bekliyom!
Şortlasam sesimi duyar mısınız mısralarımda...yok ya ne şotlayacam..sistem terso yok...yyfd
BANGA mühim
fdow'da işlem yapan traderlera Allah sabır versin.. veriden sonra sen 0.90 artıya geç, sonra 0.40 eksiye geç.. ve sonra 0.20 tekrar artıya gel.. ve hepsi 10 dk. içinde olsun..bizdeki palaya şükredelim biz..
![]()
önümü göremiyorum matriks yüzünden flatladım artık ufff ya utanmaz herifler
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
gece pozisyonumu çok önceden almış bulunmaktayım arkadaşlar....
birazdan açıklayacagım......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Azıcık kısa! 5-15 VE 60 dk dirençleri test etti !
evet gece pozisyonum
selçuk reisin yanında reşit karabacak pozisyonudur......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri