Emtiada pinokyaya inanmayın
Altın bugün için
Dirençler 1247-1253 ve 1263-1267
Destekler 1223-1231 ve 1198-1210
1210 kırılana kadar düşüşe inanmayın, 15 günlük yatalık devam.
Jelibon.
Emtiada pinokyaya inanmayın
Altın bugün için
Dirençler 1247-1253 ve 1263-1267
Destekler 1223-1231 ve 1198-1210
1210 kırılana kadar düşüşe inanmayın, 15 günlük yatalık devam.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
WAYYY BABOOOO,
O ne çatışmaydı öyle.....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Merhabalar;
53.900 sevıyesını gormus olduk. 53.700 beklıyordum ancak bu kadar OLUMSUZ DATA ya ragmen 200 puanı vermeyınce 69.700 den actıgım KISA pozısyonları 68.400 Sevıyesınden kapattım.
Uzun pozısyonu cok dusunmuyorum.
Bu noktanın KIRILMASI (67.800- 53.500) kırılması ıle KISA pozısyon acabılırım.
Aksı taktırde TEKRAR 54.800 SEVIYESINE BIR ATAK OLABILECEGINI dusunuyorum. Bu sevıyelere dogru hareket edersekte KISA pozısyon kollayacagım.
Herkese bol kazanclar dılerım.
borsalar,petrol aşağı.
pariteler yukarı varmı bit yeniği....
yurtdışının o kadar düşmesine rağmen gün içinde toparlanıyoruz.
daş gibiyiz.nazar değmesin..![]()
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu sadece 1 tarihtir. Sorulacak soru neden bu aralar böyle.
Genel görünüşte İmkb ve Türkiye göreceli Kayahanın avrupasına ve amerikaya göre daha iyi durumdadır.
Bir silsile vardır önce Amerika, avrupa, bric ve TR.
Amerika dipde yataylaşmaliki biz iyi düşüş yapalım.
Bi de tarih vade sonuna geldi maalesef.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri