kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bu sinyal 5 likte 69775-800 den gelmiş, şu anda bulunduğumuz yer
68915,
68660,
bu ikilyi hatırlıyorsunuz,
diyelimki sinyal başarısız oldu, bu drumda 68915 altında kalacak takip eden sürelerde, ısrar edenler 68660 altında poz sonlandırmalı, 775 almıştı, 975 vermedi daha fazla dedi, 675 düştü flat olunmalı bu durumda, şimdi bu yeredeyiz ve 975 geçilmeli bu şart,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
sevgili kayahana teşekkür ederiz emekleri için, ancak benim şu ana kadar tek forex hesabım olmadı, sabahta yazdığım gibi illüzyondan başka bir şeye yaranmıyor, çünkü mevcut değişkenleri, ağa, kovboy, futurlar,parite 4 e çıkarıyoruz, farkında olmadan konumuz dışına çıkıyoruz ve sopayı yiyoruz, pariteyi tutturduğumda benim cüzdan şişmiyor, bu pariteyi iki gün önce yayınladım, kayahan jelibon ve ben, şimdi 1.20 ler ortak çıktı, jelibonla bizim 1.29xx larımız ortak, ayrıldığım taraf ho kesmesine bakıyorum, dün çok yaklaştı olmadı, 8 pips kalmıştı, ama netice bana faydası yok, macroyu etkiler, bu konuda fikrimi belirttim, ispanya fonlanırsa crash yok, direnirse var, bu kadar basit,.....
bahsettiğim illüzyon bu işte, kriz AB nin di, şimdi paritenin bu hareketine göre ve son kötü birkaç veriye ve işsizlik başvurularındaki artışa göre ABD nin oldu, buyrun buradan yakın, bir kaç gün önce verdiğim mektuplu grafı hatırlayın, o grafta s&p ralli yaparken parite 1.51 lerden 1.30 lara doğru süzülüyordu, yangından mal kaçırılıyordu, şimdi avro 1.29 lara gidecem derken ABD kötü veriden yıkılıyor, birbirlerini çok güzel sırtlıyorlar, biliyorsunuz bunlar karı koca hayatı yaşıyorlardı, berlin duvarında nikahları kıyılmıştı, onun için bu illüzyonlardan uzak duralım, biz ağamızı takip edelim,....hedefim 62-61 bundan kaçış yok, er geç burayı öpecekler, hormonlu hormonsuz,......
Dolaylı anlatmaya çalıştığım buydu Sayın İndi.
Sorun Avrupada ama aynı sorunun en az onun kadarı Amerikada.
Kurgu yalandı.
Amerikayı sakladılar, eoruyu göçerttiler.
Piyasadan gerçek ne kadar uzun süre saklanırsa sonraki hareket o kadar sert ve hızlı olur.
1.29 görülecek eninde sonunda.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
çin konusundaki yazın önemliydi, topikten okumalarını istemiştim, şimdi gelinen noktada deflasyonmu, enflasyonmu dediler bu gün,
jelibon
bunlar şeytana bile çizmeyi ters giydirirler, dertleri fonlama ve buna bağlı olarak enflasyonun diğer ülkelere ihracı, buna büyüme diyecekler, aslolan ise dolarize üzerinden global para arzının genişletilmesi, sürdürülebilir olmadığını biliyorlar, 2008 krizi sunu idi , yapmacıktı, algılamaları değiştirmeye yönelikti, şimdi de bunu sahneye koydular, ülke fonlamaları bitince irana fiili olarak çullanacaklar, ülke almadan yürüyemezler, her ülke 10 sene fasılalı ıullanırlarsa 20 sene , ırak buna güzel örnek, 1991, 2003, şimdi 2008 suniliği sonrasında 2010 dayız ve depoları dolduracaklar, fonla, dov düşüşü bunu sağlamaya yönelik, derecesini ise kestiremiyorum, 10 yıllıklardan bulacam, 2.77 derim şimdilik, fonlamadan sonra ülke alacaklar, bunun bitimine yakın tasarruf emmeye başlayacaklar,....çünkü dolar yetrli yüksekliğe ulaşacak, yani oradan 10 yıllık faizlerle birlikte aşağı basabilirler, ancak buradan basamazlar, çünkü kafayı kaldıramazlar bir daha, bu sınırı şimdilik 2.77 koydum,....başka çareleri yok deveyi ya güdecekler, ya güdecekler, yada deve onları,....
indi tamamen algıyla oynuyorlar..pariteye alıştırıyorlar sonra pariteyi hiç takmıyorlar....Onun için ne yöne olursa olsun trendi kaçırmamak için ben 5 i biryerde dedim ....Yoksa hergün birşey değişiyor insanın kafası allak bullak oluyor......
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri