kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..)
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,k anaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh)
--Eksiklik Kendi Özümde--
günaydın vede bol kazançlar.
GERÇEK EKONOMİ < EKRAN EKONOMİSİ = ŞİMDİLİK
benim gostergelerimde dunku kapanısta bıle abey assa gıdecek yerım kalmadı ha sektım ha sekecem diye kapattıydı lakin bugun gapla birlikte sanrım yeri iki kere yalayacaklar.. sonrasında ya yanmış ayu gibi zıplayacak yada hissiyatını kaybedip yerde serili kalacak ..
sistemler mi ? saatlik satta 2 gündür .. harici olarak % 100 geri alış seviyesine degip dönüşte %61.8 seviyesini dün yakalamaya çalıştık lakin o da olmadı .. şuan %50 geri alış seviyesinde agustos vade kapanışı.. - gapla birlikte %38,2 seviyelerine gidecektir tutunabilirse ne mutlu aksi takdirde yolumuz uzun)
cümleten bol şans)
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
şş atma kız, adil ol.![]()
güstergeler kafasına 2.000 puan yedi diye ilk ben söylüyom burda zaten.
haziran vadede 70.900'den 71.625'e yükselişi de onaylamadıklarını ve o yüzden 71.625'ten şort olduğumu yazdığımı ne çabuk unuttun daha 1 hafta bile olmadı.
neyi onaylamıyorsa söylüyoz. yükselişleri onaylamadığında da söylüyoz.
benim göstergelerim boğa ruhlu değil ki. güsterge. adı üstünde.
güsteriyo![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
selpatros, Hellpatros uzun zamandır yok..hayırdır başına bişimi geldi acaba..iyi gızdı Hellpatros
BANGA mühim
cümleten günyadın .. üvvv .. geç kalktım ..
2013,00
Günaydın.Bol kazançlar.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri