short cover ve long şayne .. trade al verdi ..
short cover ve long şayne .. trade al verdi ..
2013,00
dünden beri ağustosta 69500 bekliyorum az kaldı gelmesine 69650 gördük ama...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
70.075ten flat.
longlar halk yatırıma teslim. teşkürler.
bi pull back yok mu lem bu zarda?![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
mental .........
soldakı agustos sagdakı hazıran..........
haziran vade long koruyor namıssız sıztem benım bulundugum vadeyı carpacagı tuttu
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ema geçildi .. üvvvv ..
2013,00
her vd son günü bulaşmayacam diyorum ama kaşınıyorum işte![]()
![]()
ondan sonrada kafama
ama genede ucuz yırttık sayılır zararı kısa kesiyom
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
anket..çok muhim..oy vermeden gidenin kaşığı kırılsın
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5568
BANGA mühim
son 3 vade sonu ıslemlerıme baktım ,son 3 gunlerıne,eskı yenı farketmez...hepsınde carpmıs..istisnasız zarar var..demek ki bundan sonna vade sonlarına son 3-4 iş gunu kala,arazı olunuyor...hayır kıtalararası tatıl yapsam gene bu zarara yanasmıo bıle lem..yannız gercekten ılgınc yaw...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri