vade değiştiren varmı ?
vade değiştiren varmı ?
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Herkese selam. Ancak kafamızı kaldırdık işten. TGG=0 fekat ben yinede ağustos vade kısalarımın yarısını 1000 pivan kara kapattim..kalanlarla devam..Ayrıca bu son sinyali çoookkkkkkk sevdim...
![]()
BANGA mühim
yeni vadede inş sistemlere uyarız 10 bin puan alırız ühühühüh
bi toplantıya girdik çıktık ortalığı dağıtmışsınız. iyi ki yükselişi onaylamıyoruz dedik. bu kadar abartmanıza gerek yoktu yaw...
göstergelerimin bu kadarlık düşüşü de onaylamamasına binaen 70,025'ten long.
stop: 69,700
vay anasını ben stopu bu kadar ileri koyarmıydım beah
(önceden 70,375ten longlamış 70,525e TP yazıp toplantıya girmiştim. bu kez stopu değil TP'yi patlatmışlar sağolsunlar)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yarın vadelerde makas kapanırmı,böyle 600 kalırmı ne dersiniz?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Erdogan: Yarınkı buyume rakamları ıle yenı bır rekor sahıbı olacagız - cnbce
-matrıks-
----
pehhh deyorum![]()
aslında fdow çok pis tepki verecek yerelere geldi..
projeksiyonumu çizerken dow bu seviyelere geldiğinde bizim 68.000 de olacağımızı hesap etmiştim.. dow 10.250 ye tepki verdiğinde de tekrar 71.000 leri geliriz ve oradan dow'un önceki dibi 9.700'ün kırılacağını hesap ederek bizde de şelalenin başlayacağını düşünmüştüm.. ama hesap tutmadı..
dow düşerken düşmedik, dow tepkisine başladığında bizimkilerin ne yapacağımızı gerçekten merak ediyorum..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri