Çin.
Gece çöktü.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
grafı.
destek kırıldı.
hedef belliydi eskilerine bakarsanız.
2385 ve 2120.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bir graf vardıda bulamadım.
Gerçi bizden iyi tabii de Çinde bir çalışan 17 yılda ev alıyormuş, adamlar devamlı ev yaptılar.
Bizde emekli tazminatı ev aldırmıyor. 40 sene çalış evin olmasın.
Çinde Bunun patlayacağı belliydi.
Çin borsası erken ayı piyasasına girdi ve öncü oldu.
Şimdi yuan olayındada ihracat azalacak.
Amerikanın ihracatı artacak. Onunda problemi ev ve hane halkında. Amerika %20-25 i bulsun orda bakmak lazım duruma.
Fakat bakın dikkat edin borsa böyle birşey işte bunun birçoğu şu an eylülden beri fiyatlanıyor çinde.
Jelibon.
Baloooon,
Balonlar ayunun düşmanı,İbonun dostu balonlar.....
O çocuk yüzlü bayramlar nerde şimdi
Söylenen bütün masallara inanırdık...
http://video.mynet.com/gedizaltiok/i...-vardi/387228/
İboyuda rahmetle anıyoruz...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
71.600 shortlaımı kapattım.69.950 alım yazıyorum gelırse long kovalıyacam
yuh be 350 asagıya verdıler bır anda 69950 geldi
dax ın paraşütü açılmamış.
bizi de götürüyor..
69.750 bandın alt tarafı oraya kadar gıdebilir oradan dondu dondu donmesse bız elımızekı karı verırız sımdı
Bunlar çöküyor çöküyor bizimki habire 69900 e geliyor.
Vobcuların işi zor.
Ama boşuna demiyoruz 2008 diplerini belki Trde bizim torunlar görür.
Eğer biz boğa piyasada olmassak bu sene zirve yenilemezdik.
Neyse bizde bu arada düzeltmeyi yaparız.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri