karakaya yasaklandıktan sonra ayar kaçtıbarajcı abimiz baya etkiliymiş demek işlemlerde.. hacimlerde düşük kademe inmiyi çıkmıyı sıkıcı oldu üwww result he might be the pala
karakaya yasaklandıktan sonra ayar kaçtıbarajcı abimiz baya etkiliymiş demek işlemlerde.. hacimlerde düşük kademe inmiyi çıkmıyı sıkıcı oldu üwww result he might be the pala
valla kenim, enteresan bişi söyliyim.
benim göstergeler şöyle diyo bak:
şimdi bi masa düşün limithless (bana hitaben söylüyo malum), üzerinde yumurta var.
masanın eğimi, yumurtanın yuvarlanmasına ters yönlü. yani yumurta bildiğin yokuş yukarı çıkıyor.
şimdi bu ne demek? birisi yumurtayı ittiriyor o tarafa demek....
göstergelerime göre sonuç: yokuşun bittiği yerde kısacılar olarak sevinirsiniz.
kötü haber: yokuşun bitiş yerini elektrik kesintim gereği bilmiyorum.
elektriğin kesildiği güne bak. peeh...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
he onlar...yiding yiding bitiremeding
şş adaş hong kong'a para göndercem. senin kurum daha ucuza gönderecekse onlara diyek.
1.000 dolar gönderirken 60 dolar komişın vermek koyuyo biliyonnu. vobaş'ın ruhuna rahmet okutacaksınız lan bu kadar komisyon mu olur dedim adamlara.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
72 üstü kapanış kesin gibi artık gözümde.Mavi düşen kanal ihlal edildi ve alt band kırılacak gibi duruyor.Saraylı ağbi uçur bizi![]()
yygd...
2013,00
perşembeden yyld..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri