fdow 60 lıktakı tobo fazla bariz fazla güzel...buna dayanarak tırsıyor ve kalanları da kapıyorum...800-850 ye gelır de vermezse altına 1/3 le dewam edeceğim işlemlerime...
fdow 60 lıktakı tobo fazla bariz fazla güzel...buna dayanarak tırsıyor ve kalanları da kapıyorum...800-850 ye gelır de vermezse altına 1/3 le dewam edeceğim işlemlerime...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Patron ben de sabah gap'lerinde peşin fiyatına 10 taksit yapan aracı kurum arıyorum. Misal şimdi diyelim yarın birşey oldu yine sabah 2.500 puan gap yedim. Aracı kurumumun hemen imdada koşup bunu 250 puanlık paylara bölmesini bekliyorum. Yok mu böyle bir aracı kurum bilen.... üvvvvvv....![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
fx2000 fiyat ödememek için işlem yapmam gerekiyor. aynı fiyattan alsat yapsam sadece komisyon zararım olur değilmi arkadaşlar...?
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Sevgili Trader,
Haddime değilde biraz espri yapalım, Bende Alamanca yok, Alamancayı 88 kere kere denedim öğrenemyi okul yıllarında kafam basmadı.
Ama ben sana çeviriyiyim biraz esprili olarak.
Ben diyo yükselişi yanlış saydım diyo zamanında 38 kere değiştirdim diyor. Trader bunu biliyor zaten diyor.
Şimdi öyle bir değişiklik yapıyorumki diyor 6500 den vazgeçtim 12 bin küsür yapyorum sayımı diyor.
10000 den geri gitsek 3500 puan, yukarı gitsek 2300 puan diyor, 5800 puanı bir haftada değiştiririm diyor.
Bende diyorumki o dow 61.8 e inmiş, sp, spy 61.8 in altında diyom. Dikkat et diyom.
Sonra sen niye 1220 den düşüşe bakıp böyle karar veriyorsun diyom, esas tepeden yani 2007 tepesinden fibo alıp bir baksana diyom düşüş acaba gerekli yere değimişmi diyom.
Tabii bu bir şaka, bakalım ne olacak diyom. iyi çevirdimmi?
Sevgiler.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ahahah stratejist abinin fikir acayip oldu yavşimdi teminat lazımmı diye siteler açılır kredi kartınıza taksitle vob.. 10 taksitle ödeyin biz teminat gönderelim 5 misline katlarsınız felan filan
bakkal ayda 20 bin tl kazanıyor kredi kartıyla reklamı koydular mı üfff ne olur ama
1 senede range rover vogue ikinci senede residence da daire felan :P
alternation ,rehber ilkedir...
Prechter ne derse desin,evet ben de biliyom ,
bazen öyle, bazen böyle diyo...
çünkü devamlı gerçekleşmiyo,yukarda açıkladım,bunu nası kural haline koyacak?
Neely 'ye gelince,
bi insan ew le ,
entellektüel tatmin için bu kadar oynar,
bence o,almaşıklık kuralını değil de,
karmaşıklık kuralını ,kural haline getirmiş,
bu gezegende beni hiç ilgilendirmez...
inş. pRechter ve Neely bu bölüm için google translator kullanmaz...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri