geldim vayyyy ... ralli yapmışınız .. üvvv .. flat devam .. almamda satmamda ... full flat ..
geldim vayyyy ... ralli yapmışınız .. üvvv .. flat devam .. almamda satmamda ... full flat ..
2013,00
İki vade toplam aps 213.000 oldu....aps artıyor..
150 yarısı dokulur...
eheuehu
--Eksiklik Kendi Özümde--
almaşıklık kural değil traderım,
olmazsa olmaz değil yani...
illa olacak diye bişi yok,olmayabilir..
almaşıklığın en çok oluştuğu şekil: 2.dalga basitse ;4.dalga flat oluyo...belli dalga derecesi üzerinde ,mesela minor ve üzeri...
bazen de kuvvetli trendlerde 2.dalga running flat oluyo,4.dalga zigzag oluyo...
bazen de olmaz,misal ikisi de flat olur...
almaşıklık çok ta benim kafamı kurcalamaz yani..![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ema55............70.776
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
git üsküdar bağlarbaşında VESTEL var.orada fabrika çıkışında çok hafif çizik şu bu olmuş malları ölü fiyatına satıyorlar.ben yan tarafında güccücük bi çiziği olan 7 kg kapasiteli A sınıfı otomatik çam. makinesi aldımdı geçen sene ölü fiyatına.talan var asti koş yetiş
1 yıl garantili satılıyor.kocaman kocaman buzdolaplarıda var.beleşe.kayınvalideye biz çam makinesi alırken onada buzdolabı aldıktı sıfır kocaman 450 tl ye
her çarşamba ya da perşembe yeni mal geliyor ve o gün hemen bitiyor.kapanın elinde kalıyor yani.
diğer yandan bizim buzdolabı SIEMENS biz memnunuk.onu talandan alamadık ama spottan onuda bayağı indirimli aldıktı bayiye göre.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Prechter biryerde eğer EW'ye tek bir kanun daha ekleyecek olsam Alternation'ı (almaşıklık) opsiyonellikten çıkartır kırılamaz kanunlar arasına alırdım diyordu. Hatta yazılarında dikkat edersen "Guideline of Alternation" değil de hep "Rule of Alternation" der. Bildiğim kadarıyla Neely'nin NeoWave'inde de Alternation zorunlu.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri