selçuklu patron..15 dklıkda running triangle mi var abi....
BANGA mühim
valla patron, ben yukarı gitmesini ancak göstergelerimin bu gidişe "huuoppp nereye lem benden izinsiz" demesini istiyorum
çok da mutlu olurum yane..
misal 300'den 425'e kalkışı onaylamadılar. ama hareket mesafesi çok kısa.
onaylamayacağı hareketin bi 200-300 puan olması lazım ki olaya bi el atayım
425'in de günü yeşil veya kırmızıya çevirmek gibi ekstra bir anlamı olduğundan elim şorta gitmiyor oradan..
bi 700 yapsalar da tekrar bi düşünsek, göstergelere sorsak felan feşmekan di mi aste!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
işlem yapmiyom bari bunlarla uğraşiyiiim olmuşmuuu bu ?rhs formation live tonight only on voborsa :P
70900 çikiyii yerse üww :P
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
tamam pala sen kazandın.senle gelmicem söz.istediğin yere gidebilirsin.![]()
adam zevk alıyor bu hareketlerden sanki bana öyle göründü![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Ahh pala nerdesin tatildemisin.. maldivlerde bi yerlerinimi kızartıyosun... Bizi çoluk çocuğun eline bıraktın... 200 puana dönüp duruyoruz...![]()
-Ben bilmem zistem bilir...
-Demirden korksak trene binmezdik...Kaybetmekten korksak Voba gelmezdik...
5-6 ay önceydi galiba vd sonu gene böyle hareketler olmuştu ve sonra sistem sinyali yönünde sert hareketler yapmıştı
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
bu hafta hesap özetime baktım boşuna bir hafta gitmiş ne gelir var ne gider toplamda ama aracı kurumu baya sevindirmişim
asti demişti ama ben ondan önce yolunu açayım. bu piyasanın *.....**......***.......****........*****.......** ****.....*******.....********........
lem şşş pela,
70,775 nere biliyo musun...
benim önceki avatara bak.
o köpek balığının sıçradığı yükseklik var ya...
70.775 orası işte! hadi gel, bekliyom
gelmezsen çoook da tınnn!![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri