asti, hayırdır lem şu ara taktın evliliklere.
bişiler mi var yoksa...
baktın altın fiyatları uçtu, "en kralından bi düğün yapayım acilen zirveden şortlayalım 1buçuk kilo altını" dedin demiiiiiiiiiiiiiii
seni uyanık seniiiiiiiiiiii![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Selpatros sakıncası yoksa senin evlilik durumu nedir patros? Unlipat, fileksi niki seksi, efiksci ya sizler?
BANGA mühim
veriye kısa devam son kararım... trade satta ... 1 lik etrde satta ..
![]()
niyeki..evi satın da alabilirsinkaldı ki ille de 4 duvar arasında olmuyor..orda olay izole olma yani kimsenin görmemesi şeklinde...
kediler bile kakalarını saklamaya çalışırken insanların çiftleşmelerini saklamalarını çok görme gariplerezaten herkes de uymuyor bu kurala
![]()
BANGA mühim
şimdiki evlilik olayı çok değişti bizim zamanımızdaki gibi değil artık geçenlerde metro da kız çocuğa diyor ki peki evlendik diyelim ve 3-5 yıl sonra boşandığımızda malları yarı yarıya taksim edeceğiz demi dedi , al da bozdur şimdi böyle bi evlilik ne kadar dayanır bilemiyorum evlenmeden boşanırsak diyorkıza bak yahu , aman asti kardeş bekarsan eşini seçerken çok dikkat et..Abi tavsiyesi
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
yok mu lem bu zarda bi 400![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri