2011'de, MHP tek Başına iktidar Olabilir mi?
Ülkücü değilim. Arka arkaya gelen olaylara baktığımda MHP'nin 2011'de tek başına iktidar olacağını öngörüyorum.
Bu senaryonun gerçekleşebilmesi için AKP'nin baraj altında kalması ve AKP'den çözülen oyların Saadet Partisine gitmemesi gereklidir. Bu durum, seçmenin önümüzdeki süreçte olacak olan olayların cezasını, ''Siyasal İslam'a'' kesmesi ile mümkün olabilir.
Önümüzdeki süreçte olacak olan bir tek olay, yukarıdaki şartı sağlar. Bu olay, DEVALUASYON'dur. 1 USD=4,5 TL şeklinde bir devaluasyon, AKP'yi baraja gömer. Seçmenin cezayı ''Siyasal İslam'a'' kesmesine yol açar, Saadet Partisi Meclise giremez. Bu süreçte meydana gelecek pkk eylemleri, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde AKP'ye oy veren seçmenin bir bölümünün bile oylarını MHP'ye kaydıracaktır. Bu durumda, önümüzdeki dönemde Meclise iki parti MHP ve CHP ve bağımsızlarla BDP girebilecektir.
Abd'den gelen aşağıdaki açıklama sanki pkk eylemlerinin devam edeceğini söylüyor.
http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDet...4-dcf98993d7de
Ben önümüzdeki süreçte MHP'nin CHP'nin önüne geçeceğini ve Tek başına iktidar olabileceğini düşünüyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yer imleri