abd`de gsyh verısının acıklanması, abd tıcaret bakanlıgı`ndakı yangın alarmı nedenıyle ertelenebılır
-matrıks-
|
abd`de gsyh verısının acıklanması, abd tıcaret bakanlıgı`ndakı yangın alarmı nedenıyle ertelenebılır
-matrıks-
|
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Arkadaşlar vob ta alıcıları satıcıları yazan pasta grafık kullanan bır arkadaşımız varsa ekrana yapıştırabılırmı
Evet bi pasta iyi olurdu, ben özellikle büyük bankaların kontrat ve pozusyonlarını merak ediyorum.
Bu arada, bloomberght de bi hatun var akşamları new york dan bağlanıyo melike ayan sanırım. Çok hoş birisi ya, insanın öyle bi sevgilisi olsa sabah akşam finans geyiği çevirir, hele o türk ağızlı amerikan aksanlı "niw yark sıtak" deyişi yok mu, gelde hayran kalma.
Evet bu da ara bi hatun-finans geyiğiydi. Seansa devam![]()
Astetat nirde, bırakmış vobu galiba?
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri