kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hazır sazan abeyde yok bende onun hevatarını kullanam barim yokluğunu aratmayak deemi
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
çakma ayular sizi... teker teker hepiniz shorta döneceksiniz tekrar..![]()
sat geldü üwww 5-15 dk da üwww sat gelen yokmu ühühühüüh
Vay... 15'lik short'a döndü, 60'lık da geçici long'u sildi... Ben de short'a döndüm... Sadece şu 60'lığa baksam hiç çarpılmayacam ama sabredemiyorum illa daha düşük peryodlu bir sisteme ihtiyaç duyuyorum... üvvvv...
fxci patron, senin sibop ne alemde? üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
625 e kadar niye gittin sonra niye indin tekrar 075 e amacı belli hep vd sonlarında aynı olaylar filler büyükler tepişiyor fareler yani bizlerde (yanlış anlaşılmasın lütfen) gonzales gibi değilsek eğer civiiiiiiik diye ses gelebilir aman ha dikkat...![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
şşş hefiksci..hantalray ve isbop ne durumda... ergen hala alda üwwww
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri