Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Wayy, süper getiri.
Ama arada sistemi modify ettiğin gözümden de gaçmadı. Umarım gelecekte seni mutlu mesut eder.
Tatilden peynir, güzel şarap vs getirebilirim.
Çok bilen çok yanılırmış. İyi trader çok kazanandır. O yüzden bilgi mevzuunu geçelim. (Hoş bende fena kazanmıyordum.üwww)
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Bayanlar gelir, Sazan kaçar.
Agustosa dogru görüşmek dileklerimle.
Herkese çok bollll kazançlar dilerim.
üzülecek bir şey yok patron...kendimin bile %100 uymayı beceremediğim sistem için kapris ve gurur yapacak halimiz yok
(çok aybediyon patron, sinyal farklılığının olduğu gün bile graf çıktılarını koymuştum..üstelik hatasız versiyonundaki sinyal zararlıydı
)
Ha amerikalı 2 nci el araba satıcısı tarzı sistem satıcısı olsaydım çok bozulabilirdimgggaaaccc miii
![]()
BANGA mühim
bi dakka bi dakka ne hediye alacan bize sorusu öksüz kaldı..üwww..ha pardon patron..şarap peynir..way way way firenç dwelf points
BANGA mühim
he yazılmış işte .. teprik ederim ....
karar yereleri ..
![]()
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri