Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yani güsel dostlar şöle diyeceğim. hemde anlamadıgım halde
şimdi bu adamlar bir kalkıp bi oturuyolar.hacimde düşük.yani millete spotta sattırıp sonra yürüyeceklermi yada alıcımı bulmıyolar?
kızmayın ama yok sort yok long ,e iyide neden short neden long.
verilere göremi yoksa o graf dediğiniz çizgilere göremi.leyse zaten el oglu çizerken aşagı toplar malı v.s.v.sv.s
tesekkurler
Maske deyince ne geldi aklıma...bir filmde banka soygunu planlıyor bir ekip.. aralarında bir tane salak var..onu pek bir işe karıştırmıyorlar..ama bir iş yapmış olsun diye, sen soygun maskeleri al diyorlar buna..soygun günü geliyor...bankanın kapısına gidiyorlar...lider maskeleri istiyor...adam maske olarak çete üyelerinin resimlerini verip onları maske olarak yaptırmış... liderin surat buz kesince bizim salak bir de üstüne şunu diyor " herkes başkasınınkini takacak"![]()
BANGA mühim
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
valla cerofino,
Histem ve Deep Hystem şort diyor...Ama ........sistem alda ve be n flat..bugün cuma üwwww...düne göre ettiğim +350 yi badem etmek istemiyorum..üwwww..yoksa seni yalnız brakmazdık... bir de, en fastinden en slowuna kadar sistemler alda...bu da avantajındır belki...buda sana moral olsun![]()
BANGA mühim
ms de çalışan dikkat etsin !!
son bir saatlik verilerde eksiklik var...
5 daklıklarda..
düzeltemedim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri