Asti sırf teşekkür etmek için giriş yaptım güldürdünDün son yarım saatteki dolar alışlar garipti sanki?? dolartl ve parite kehaneti olan varmı?
Asti sırf teşekkür etmek için giriş yaptım güldürdünDün son yarım saatteki dolar alışlar garipti sanki?? dolartl ve parite kehaneti olan varmı?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
slm daytraderler. nasıl gidiyor?
http://sistemlivobcular.blogcu.com/
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sistem satta devam..
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
işte tepki bu kadarcıkmış galiba 5 lkte geçici sat geliyi gene 69,900 de 5 likten bi cacık olmayacağı belliydi zaten ama 800 den tepkiye oynayıpta 70050 den kayayanda vardır belkide..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
TGG=2, alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way diyor...trend yön filtreleri mevcut trende devam diyor şimdilik...para akışlarında ise yükselen dipler var ama fiyatla birlikte hareket ettikleri için şimdilik ihma edilebilir..YYSD YYFD
![]()
BANGA mühim
yyld
pela bu puntoyu sevdi.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
5 likle işlem mişlem yapılmaz he az önce sat geldi şimdi de 70 de gene al geldi tırlatır adam![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
70 üstü kalışlarda 300 puan kadar tepebiliriz...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri