kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da![]()
kennym açtınmı long 70000 den he bu benim kesinlikle tavsiye etmedim bir şey o ayrı sen açıcam demiştin ya bende merak ettim ona göre aşağıya basacam da![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
dün öğleden sonra başlayan trend .. iyi güzel trend bence ...kıymetini bilelim derim bence şahsen :... daytradeiçin iyi yani ...
saraylı abinin deyimiyle ... iyi bişey ....![]()
I love you pala mucksss..şimdi senden bi 72.000 rica ediyorum..
![]()
herşey bu kanala göre gidiyor...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dün açtığım şort için yazdığım S/L yi biraz daha çekeyim bari ne olur ne olmaz
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
maalesef pc basında degildim , ayrıca bugun 2 kere uzun denedim yeter şimdilik.. motor sogusun .. takılı kaldı uzundasabahki stratejiden vazgecmeyecektim mallıgıma geldi işte... 450 kapanıs altı kısalıp 800 puan kar hedefini beklemem gerekirdi.. 550 uzamak vizyonumu bozdu.. toparlayamadım... üvvvvv
fırsat kolluyoreeee uzun için yine yeni yeniden...
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
69650 ilk destek kırarsak 68175 sonra olabilir...bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kanalizasyon .. yygd ... önemli yerelere geldik ... üvvvvvv
![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri