şimdi bu sistem olayı, hazır al kullan öle bir sistemde yok, EMCİ, mesela benim sistem iyi bir sistem sayılır, ama 5 lik çarpıldı, 15 lik çarpıldı, 10 luk yakaladı, bunu paylaştım topikte, onun için kaybolup gitme,...
şimdi bu sistem olayı, hazır al kullan öle bir sistemde yok, EMCİ, mesela benim sistem iyi bir sistem sayılır, ama 5 lik çarpıldı, 15 lik çarpıldı, 10 luk yakaladı, bunu paylaştım topikte, onun için kaybolup gitme,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
örneğin yukarıda 4 indikatör birde sistem var, burada indiklerden 3 ü de kesiştiğinde poza girmek sistemlede doğrulamak gerekli, şimdi sarı daire içinde indikler sat diyor, ertesi gün 73450 gap oluyor, çünkü sistem doğrulamıyor, o alda çünkü, ancak bir sonrakinde okey oluyor, o arada işte baya puvan farkı var 72550 parmak tutan birinin yeresi, 4 okeyin olduğu yere 71625, bir gün önceki kapanış 72000, çık işin içinden,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burada da amaç kırmızı ile maviyi sarıların içine sokmak, bu ayı pysi oluyor, tersinde sarılar içeri girdiğinde boğa oluyor, birde kendi içinde ayrılıyorlar, örneğin mavi koyu sarıyı kesene kadar yükseliş devam eder, iş bununla bitmiyor, yeşil oklar ilk sinyal yeri daha orada sistem falan olayı farketmiş deyil, bunu takip eden yatay py olr, turuncu çizgilerden takip edebilirsin, taki mavi kırmızıyı aşağı kestiğinde, onay gelmiş oluyor, bu hemende gelir, bir iki bar sonra, veya örnekte olduğu gibi ağam uğraştırır, örnekte yeşil halka onay yeri, bu örneğin 15 dakikalıkta avroyu yakalıyor, uyum sağlıyor, vadeliye, 5,10,15 uyuyor, şimdi örneğin satış trendi devam ediyor, tepki için yarına örneğin dov kapanışına göre 71, 71200, 71500 var, bu üçünden biri, dova göre, mesala dov +%0.50 falan yapsa idi, ağa 71200 den başlardı, bu aynı zamanda bu gün satanların zarara başlama yerleri, çünkü ikinci seans ta short basanların en iyisi, 71200-250, geneli ise 71100-900 arasındadır,...bu da böyle, ben buradan sunum yapıyorum, hazır löp et, kilçiksiz, diyorumki tepkinin başlamasına şu fiyattan 3 kademe alınmalı, veya 6 kademe , bu konfor oluyor, ben yazdıkça bu böle,.....objektif veriyorum , neyse o ,...
bu gün örneğin 71124 başarılar dedim, orada kanal çizgisi vardı, sonra 70450 ye kadar vurdu, o kanal çizgileri günlükler bunalar sağlam hepsi, tıkır tıkır, onun için ben ne dedim beni takip edin benden fazla kazanın,
iyi geceler cümleten,
ABD'DE TEMSİLCİLER MECLİSİ ÜYELERİ 150 MİLYAR DOLAR TUTARINDA BANKA FONU TALEBİNDEN VAZGEÇTİLER
ABD'de Temsilciler Meclisi üyeleri, Temsilciler Meclisi ve
Senato'da kabul edilen finansal reform tasarılarının birleştirilmesi
için oluşturulan komisyonda, batan megabankaların piyasalara zarar
vermeden parçalanmaları için 150 milyar Dolar tutarında fon kurulması
taleplerinden vazgeçtiler.
Temsilciler Meclisi üyeleri bu taleplerinin yerine, Senato'nun
kabul ettiği büyük bir bankanın batması halinde tasfiyesi için vergi
ödeyenlerin fonlarını kullanılması ve daha sonra bu maliyetin finansal
kuruluşlardan geri alınması yönündeki önerisini destekleme kararı aldılar.
cümleten günaydın
parite 12304 üstünde ama bizim vob yerinden kıpırdamadı.acaba sayın kayahan'ın grafiğindeki obo yu mu takip ediyor.
Günaydın.......Hayırlı ve Bol Kazançlar................
Cümleten hayırlı işler..
bol kazançlar..
ÇİN MB DANIŞMANI, "YUAN, ABD DOLARI KARŞISINDA 2010'DA YÜZDE 3 DEĞER KAZANACAK"
Çin Merkez Bankası danışmanı Li Daokui, Avro'nun ABD Doları
karşısındaki değerinin bu yıl cari seviyelerde kalacağı varsayımı ile
Yuan'ın bu yıl sonuna kadar ABD Doları karşısında yüzde 3 civarında
değer kazanmasının muhtemel olduğunu söyledi.
Merkez Bankası'nın Yuan politikasına ilişkin geçtiğimiz
haftasonu yaptığı açıklamanın enflasyonun düşürülmesine yardımcı
olacağını da belirteh Li, Yuan'ın ABD Doları'na endekslenmesi
politikasında değişikliğin Çin'in faiz kararlarına etkisinin ise sınırlı
olacağını vurguladı.
Li ayrıca, Yuan'ın serbest bırakılmasının büyük sermaye girişlerini
veya çıkışlarını tetiklemesinin muhtemel olmadığına inandığını da
ifade etti.
mutlu sabahlar,
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri