bugun sabır lazım cok sabır negative bi tepe daha olmalıydı ama sattırıp aldırıp sattıpr aldırdılar sistemcilik zor
bizdem pes bekliyolar pes 3 element 2 al 1 sat(negative uymsz)
bugun sabır lazım cok sabır negative bi tepe daha olmalıydı ama sattırıp aldırıp sattıpr aldırdılar sistemcilik zor
Konu hexen tarafından (01.08.08 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
içnden ne elirse ters İ ni yap.........bakalım.......syn .sentinus
Konu cbaykus tarafından (01.08.08 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.
içnden ne elirse ters İ ni yap.........bakalım.......syn .sentinus
serkan bey aşşagıdan topladıkları shortlarla birlikte LONG sayısı arttımı?????
serkan bey aşşagıdan topladıkları shortlarla birlikte LONG sayısı arttımı?????
ne geldi gene....
ne geldi gene....
Bu VOB tıpkı hisse senedi piyasasına döndü resmen keriz silkelediler veriden sonra yarım saat sonra yukarı. İyiki satmadım 525ten aldığımı . Hep aynı hikaye artık biraz daha yaratıcı olsunlar tezgah yaparken.
Konu sentinus tarafından (01.08.08 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu VOB tıpkı hisse senedi piyasasına döndü resmen keriz silkelediler veriden sonra yarım saat sonra yukarı. İyiki satmadım 525ten aldığımı . Hep aynı hikaye artık biraz daha yaratıcı olsunlar tezgah yaparken.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
mbm paçalarını bırakmadık dostum
mbm paçalarını bırakmadık dostum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri