71.450 çoktan test edılmelıydı spot pıyasanın kotu bır yerd ılk seansı kapaması yuları yapmamızı engellıyor az sonra yukarı basar eneks
71.450 çoktan test edılmelıydı spot pıyasanın kotu bır yerd ılk seansı kapaması yuları yapmamızı engellıyor az sonra yukarı basar eneks
Bowlınger bandı çok sıkıştı yukarı yada aşagı sert hareket olabilir dikkat....71.100....71.275 arasındayız bırazan aşagıyada yukarı srt hareketler olabılır dıkkat derim
Gümüşte orta vadedir yatayız.
17-19 arasında.
19.00 - 19.13 geçilemedikçe sorum oluyor. Kırarsa 19 ve 20 görülür.
Destek 18.58 - 18.70 ve kırılırsa 18.30 -18.44.
Haftalık destek 16.89 - 17.10.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Önce altını gümüşü ayıracaksın herşeyden.
Göreceli gümüşü daha da ayıracan. Bedava çünkü.
Neyse senle bunu tartışmakta anlamsızda, ben arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum.
Bu sene gördüğün gümüş dibi önümüzdeki 4 senenin dibidir.
Oku Jelibonu 10 gün önceyi anlarsın ne olacağını.
1160-1170 de alırız Altını. Ha oraya gelmezsede önce 1325 den satarız.
Jelibon farkıyla.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
gumuşu, palladıum ve platini agalar iyice bastırıyor aşagıya
yoksa emtia balonu patlıyor mu![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Bence bu düşüş yanıltıcı bugun ben sp500 düşmesini beklemıyorum tamamıyle şahsi düşüncem ......y.a.d
Evet Sp 1088-1090 kritik yere geliyoruz.
İki sayımın ortak noktası buydu.
Future tamamen yalandı.
Tepecekse burdan teper.
Jelibon.
70500
son kale benim için, ısrara gerek yok. Bu gün bunun altında kapatmadığı müddetçe yukarı ihtimali hala var.
Vob'a selam, direnişe devam.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri