ondan sonra gel de M** e küfretme derler..buyrun aynı ssitemin iki farklı şekilde formüle edilmiş haliyle MTX çıktısı...1 er bar fark var sinyallerin geldiği yerde..neyse en azından 50 puan fark bişi deil...YYLD..üwwwwnon müsterih
![]()
BANGA mühim
Sanırım bu haftayı yada bugünü pas geçecek bunlar.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
BANGA mühim
ben geldiiim
çalışmam nasıl olmuş artık T-ŞÖRT üstüne bastırdım ticarete atılıyorum gayri.... emman zasan abeyim görmesin üstüne alınmasın gayri pelaya yapıyorum hareketi
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
boalar mucde..kayahan gelmiş diğer topie..gazamız mubarek olsun...uwwwwwww...
![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
TARİH, TÜRKİYE'DE SEÇİMLER ÖNCESİNDE SATIŞ YAPILMASINI SÖYLÜYOR- BOFA MERRİLL LYNCH Bank of Amerika Merrill Lynch, bugün yayınladığı raporda tarihe bakıldığında Türkiye'de belirsiz seçimler öncesinde satış yapılmasının önerildiğinin görüldüğünü belirtti. Türkiye'de 2002 yılında yapılan seçimden bu yana ilk kez, 2011'deyapılacak seçimler için bir koalisyon olaslığının ortaya çıktığına dikkat çeken BofA Merrill Lynch, başarılı bir koalisyonun Türkiye'nin 9 yıldır devam eden dönüşümün tamamlanmasını sağlayabileceğini vurguladı. Bununla birlikte Merrill Lynch, geçmişe bakıldığında Türkiye'de koalisyonların maliyetli olduğunun görüldüğünü savundu. Politik risklerden neden korktuklarını 12 Eylül'de yapılacak Anayasa değişikliği referandumu ile açıklamaya çalışan BofA Merrill Lynch, Anayasa mahkemesinde görülen davadan referandumun içeriğini değiştirecek bir sonuç çıkmadan bu referanduma gidilmesi halindebunun anketlerin anketi olacağını vurguladı. BofA Merrill Lynch, referandumda Anayasa değişkiliğine yüzde 35'den az destek gelmesi halinde piyasanın çok kuvvetli bir şekilde bir koalisyon hükümetini fiyatlamaya başlayacağını belirtti.
ema lar 100 puanda toplandı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri