kaya güldürme beni, 5 lik sanırım o yayınladığın, birde günlüğüne bak TOBO görür sün, kaldıki biz bunu ref yapıyoruz, 1.2261 altına durumumuz değişiyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gandi abi fed in açıklaması 21 15 de herkes siperde bekliyor.![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
bu 1.2261 dün sabah verdim, ve şu ana kadar çalıştı, ancak sıkışma devam ediyor, o da 1.2304 üstü kalışlarda veya 1.2261 altı kalışlarda çözülmüş olacak,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Bu arada palaya einstein avatarıyla füzyonlu,kuantumlu,kafayla dalayım dedim indim ama bu memlekette egitim para etmiyor..artık yeni avatarımla agzına yuzune vurus liyle girecem..o da olmadı,ıslak odun tutan magara adamı avatarım yolda..
Short yada Long,iste bütün mesele bu
bakın topikçilerim, ayda yılda bir armut yakalamışız bu armut avro, ne dersek yapıyor, onun için fiyat koymayın, seçim yapamıyorsak geçin flata, olgunlaşmayı bekleyin, sonrabasın düğmeye, çünkü şu anada hareket yok aralık konuşuyor, o aralığın neler yapacağını altını üstünü verdim,....kendinizi şartlandırmayın, 10 luk sistem verdim, kesene kadar short devam, dedimki öncesinde hareket hatalı oluyor,dün ddim bu gün dedim,
bu gün yazdık çok, boş bırakmadık valla, neyimiz var neyimiz yok döktük, dün gece dahil,......
Çömelme açılımı
Çok savaş gördü bu millet...
Çömelen devleti ilk kez görüyor.
* * *
Her yer jammer dolu.
Sinyal kesiyorlar.
Ki, mayın filan patlamasın.
Havada üç tane Kobra var.
Tam teçhizatlı, tur atıyorlar.
Arada ısı bombası fırlatıyorlar.
Ki, roket gelirse hedefi şaşırsın.
Yüzlerce bordo bereli etrafta...
Araziye yayılmışlar, eller tetikte.
Kum çuvallarıyla çevrili siper...
Ardında, çömelmiş Başbakan.
Ve, Genelkurmay Başkanı.
Ki, mıhlamasınlar.
* * *
Moral vermek için yapılan ziyaretin, moral bozucu fotoğrafıdır bu.
* * *
Kimseyi rencide etmek maksadıyla yazmıyorum; ben de olsam, ben de çömelirim... Çünkü, elimizi kolumuzu sallaya sallaya girdiğimiz Irak topraklarına, kendi topraklarımızdaki kum çuvallarının ardından çömelerek bakabiliyoruz bugün anca.
* * *
Ankara’da yıllardır yan gelip yatarken, dizlerinin üstüne çökmüş örgütün, yeniden ayağa kalkmasına göz yummanın neticesidir bu... Kahramanlarımıza vatan haini muamelesi yapıp, içeri tıkarken, “güzel şeyler oluyor” deyip, teröriste havai fişek fırlatmanın, şımartmanın neticesidir. Şeref madalyalı subaylarımız kendi kafasına sıkarken, utanmadan sırıtmanın... “Camilerimizi bombalayacaklar, bize suikast yapacaklar” iftirasıyla cahil cüheladan oy toplayıp, elinde roketle gezenleri gizli gizli affetmeye çalışmanın bedelidir. Adamlar harıl harıl memleketin yollarına mayın döşerken, şarkıcılarla türkücülerle şov yapmanın, 4-4-2’yle mi yoksa 3-5-2’yle mi hallederiz bu meseleyi diye, futbolcularla top sektirmenin bedelidir.
* * *
Bir taraftan “kardeşim” diye bağrına basacaksın Barzani’yi... Öbür taraftan “taşeron bunlar” deyip, kum çuvallarının ardından çömelerek bakacaksın Barzani’nin topraklarına.
* * *
Nasıl gezebiliriz ki ayakta?
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri