ikinci seans tekrar bir yedire yedire 71500 e doğru aşağı, ordan çok hızlı yukarı, DJ %2 artı kapatır +1500 gap olur....nasıl boğasal emma
ikinci seans tekrar bir yedire yedire 71500 e doğru aşağı, ordan çok hızlı yukarı, DJ %2 artı kapatır +1500 gap olur....nasıl boğasal emma
Şeytan diyor ki slow trader moduna geç... Bugünün en düşüğü kırılmadıkça en az 1.500 puan almadan long'ları asla kapama, sistemem misteme de bakma...
67-68.000 aralığından long'layanlar malı elinde tuttuysa şimdi köşeler. Ayda 2-3 işlem yeter, hatta fazla bile. Overtrading yaparak cepte para kalmıyor burası kesin.. Fiyat şöyle çok düşüp de dip formasyonu yaptı mı long'la ve en az 2 hafta stop'un çalışmadıkça elinde tut. Artık yavaş yavaş böyle düşünmeye başlıyorum...
Neyse, Daytrading topic'inde salyangoz satmayayım...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ahanda sayımahaha tamamen içgüdüsel paintbrushsal tahminsel :P
5,4 bitmemiş olabilir diye ? bile koymuşum üwwwwwwwww analize bak üwwwwwwwwwww
5,4 içün düşecebülürüz ezcük üwwwwwwwwahahah
günlük sistem..ama son sinyal 72500 den al verdi..vob 65000 oldu..hala al..sonra vob yükseldi..ama bu zamanda psikoloji biter..
![]()
sürpriz bir kararla 750 flat..full flat...ikinci parti şortlarında 775 pivan karla kapadım..ralli olur gol olur..ehuehe
shortçu arkadaşlar çok dikkatli olmalıdırlar...
bişiler gördüm
(çok az bakabiliyorum gerçi bu da göz önünde bulundurulmalı)
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
şip-şak ve ema trader satışta kalmaya devam ediyor..
yukarı ataklar için 72 bin üstünde hacim lazım..yoksa çaktırmadan aşağı süzülebilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri