Ben hala eksi gap olacağına filan inanmıyorum... O kadar sistem, indikatör ve parametre aynı anda çarpılamaz yaw.... Nayırr.... Nolamaz... Sıfır gap bekliyorum... Dow Mow dinlemem... Neyi alıp satıyorsanız onun grafiğine bakın... üvvv....
Ben hala eksi gap olacağına filan inanmıyorum... O kadar sistem, indikatör ve parametre aynı anda çarpılamaz yaw.... Nayırr.... Nolamaz... Sıfır gap bekliyorum... Dow Mow dinlemem... Neyi alıp satıyorsanız onun grafiğine bakın... üvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
11:00EURAlman Ifo İş Ortamı İndeksi
saat 13 te acıklama
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Herkeze bol kazançlar forumda yenıyım umarım uzun surelı bır bırlıktelıgımız olur
Eneks tekrar yukarıyı zorlamaya başladı
ALMANYA'DA HAZİRANDA IFO MEVCUT DURUM ENDEKSİ 101.1 (BEKLENTİ 99.8, ÖNCEKİ 99.4)
(22/06/2010 - 11:00:24)
zaman hatası 13 deilmiş
715xx destek olarak korundugu sürece vob 74xxx yeresine atak yapma potansiyeli taşır gayri...
715xx altında ise 698xx e dikkat edilmeli
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Kemanın Sesi
Hırsızın biri,gece yarısı demir testere ile alt kattaki pencere demirlerini kesiyormuş...
O sırada yoldan geçmete olan biri sormuş;
Heyy orada ne yapıyorsun...
Ne yapacağım keman çalıyorum demiş...
O nasıl keman çalmak hiç sesi çıkmıyor...
Merak etme çıkacak....
Bu kemanın sesi sonradan çıkacak....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri