Üçkağıt üçkağıt ne mok yerse yesin bunu yiyemez değer vermiyorum yeri geldiğinde derim..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Ordi niyeti bozuk palanın şaka yapmıyor..
Aşağı doğru bozdu kalbini kerata.
tamam abi bende öyle gördüm benim tekniklerden hatta şimdi Elstock'a yazdım özelden düşüncem şu abi 72800-900 denenebilir ve 73000 üstüne bugün ve yarın öğlene kadar atak yapıp gecelik kapanış yapmaz ise yönümüz aşağıdır abi
birde senin yeni sitem buna ok derse palaya bu sefer iğne değil de.....(civi) batıracağım kendine gelsin diye
teknik desteğinle abi inşallah
abi yükselen kanal alt çizgisi bundan sonra direnç görevi görecek anlaşıldı şu an orası 72700 gösteriyor oralara geldiği zaman bende senin gibi anında yön değiştireceğim abi
Artık boozuk kalbi tekrar düzeltecekmi ona bakacağız.
Cuma kapanış market profil değerleri:
Üst değer 72050, Merkezi Fiyat 72000, Alt değer 71650...
Haftalık Market Profil Değerleri :
Üst değer 71800, Merkezi Fiyat 70000, Alt değer 69450...
Larossıan abi var mı kerata da bir iyileşme
valla arkadaşlar ne diyeyim bugün benim yerimde akıllı biri olsaydı portföyünü %100 yapmıştı
72825 direnç var bende hala cumadan longum
açılış gapından 1550 puan+geri gelişten 1300 puan+ yukarıya gelişten şimdilik 800 puan toplam 3650 puan bunları yazmıştım zaten hadi olmaz kardeşim diyelim yarısı olsun 1800 puan fena mı ama bana fenasi gibi oldu
Merkezi Fiyat 72500...
palamla konuştum şimdi dediki Larossıan abi iğnelemesin 72850 giderim (flat seviyem olmasını istiyorum da) ama sonrasını bende bilemem aşağı mı olur yukarı mı olur dedi
bu arada 72400-72100 destek seviyeleri bende
bakalım ne olacak
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri