5 lik bant desteğide 72450
5 lik bant desteğide 72450
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
iyi günler işim dolayısıyla ayrı kaldım bu saate kadar aklım hep buradaydı benim için gün iyi başladı ama ben şansımı iyi kullanamadım ve kendimi GANİ GANİ KINIYORUM.
piyasa öyle bir noktadaki hem yukarı hemde aşağı potansiyel taşıyor benim için. moralim bozuk o yüzden bişeyler yazmaktan kaçınıyorum kendi adıma.
Larossıan abi, biz palayı anlamaya çalışırken pala da senin sistemlerini anlamaya çalışıyordur eminim
abi yeni sistemin 60 dk galiba hayırlısı ve bol getirili olsun abi
Larossıan abi sabah notlarımı gösterebilsem altını çizmişim o seviyenin ısrarla(73250)
ah ulan benden alırken alıyor ben kendim ondan alamadım ya alacağımı ona nasıl canım sıkkın bilemezsin abi
beni asıl bitiren mesele aslında düzenli şu ekranda olamamak abi o yüzden bana slowtrade işini döve döve öğret abi
Evet aylıkta 72900 dan sonra 2 drençti bayağı kuvvetli oraya kadar alacaklarını zaten biliyordum flat yeri olurdu.
hatamı göstereyimde buradaki arkadaşlar bunu yapmasınlar istiyorum
cumadan bilindiği üzere longtum ve cuma da dedim ki yükselen kanalın içine girmesi için 72300 üstüne çıkmalıdır yukarıda mavi direnç 73300 bölgesini (pembe daire) açılış ile denedi ve geri döndü burası flat noktam olmalıydı
sonra bir ara işten kaçtım baktım aşağıya gidiyor 72400 gördüm ve yazdım buralarda tekrar alım bölgem olmalıydı
hepsi di li geçmiş zaman((
şimdi yukarı gitmesi için tekrar yükselen kanalın içine girmesi gerekiyor 72600 pembe işaretli alan ve oradaki boşluğu dolduruken göstereceği çaba bize yönü hakkında daha sağlıklı bilgi verecek
grafik çok açık ve net iş pyye kalmış pilavı yedirir mi? yedirmez mi? ve nasıl yedirir bilmiyorum?
![]()
Güzel pala bakalım ne edecen desteğin altına kayacanmı..
Yoksa numaradanmı yapıyorsun..
cuguli başladı kritik yere gelince..
Çok şeytan çoookkk..
bu neydi böyle?
kademeler hareketli olduğu için tam hesaplayamadım ama yaklaşık 8-10 saniyede 72175 çalışırken aşağıda 72000 yukarıda 72600 görülmüş ağırlıklı ortalama 72275 olmuş hacim 5875 tl
abi bu bildiğimiz iğnelerden değil galiba![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri