Ama şunu unutmamak lazım vobda grafik oluşturmak py için çok kolay ancak spot için bu geçerli değil ondan dolayıda günlük grafikte xu100 e bakmak daha doğru olur sadece trend yönü hakkında fikir için tabi ki.
Ama şunu unutmamak lazım vobda grafik oluşturmak py için çok kolay ancak spot için bu geçerli değil ondan dolayıda günlük grafikte xu100 e bakmak daha doğru olur sadece trend yönü hakkında fikir için tabi ki.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
www.tinypic.com 'a grafın resmini yükleyin.
yüklediğinizde karşınıza çıkan ikinci satırı kopyalayın (forumlar için link yazar)
yeni mesaja tıklayıp o linki yapıştın.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
bildiğim kadar yardımcı olayım
öncelikle grafınızı Prn-Screen yapıp donatılar içindeki painte yapıştırıyorsunuz ve kaydediyorsunuz
sonra www.ressim.net(benzer siteler de olabilir) açıp gözat bölümünden kayıt ettiğiniz grafı seçip alttaki download bölümünü tıklıyorsunuz ve yüklemeye başlıyor yükleme işlemi bittikten sonra kopyalayıp forum sayfasına yapıştırıyorsunuz
son zamanlarda www.tinypic.com sorun yaratıyor yükleme yaparken yoksa normalde ben bunu kullanırdım
http://upload.hizliresim.com/upload.php
BURAYA RESMİ JPEG FORMATINDA İKEN YÜKLE SONRA ALTTAN 3 OLAN LİNKİ FORUMA KOPYALA KARDEŞ
aşağı gelirsek 71950 ve 71550 destek olabilir..bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Saraylı hocam şimdi 5likler ETR nerdeyse kesişmek üzere ben 400 den flatladım gerçi ancak hala yukarı bekliyorum nedenseşimdi 5 liğe göre bu ema lardan 14 olanı yukardan gelipte 50 ye değip yukarı dönme olayı çok oluyormu yani kısacası kısa ema lara uzun emalara değip kırmadan tekrar yukarı vurma olayı üwww anlatabildim mi acaba bilemiyorum...
![]()
ama şunu unutmamak lazım böyle durumlarda düşerken hep verirler ha destekten döncek diye gelene geçene verirler hisselerde böyleydi sanırım burda da böyle yapıyordurlar![]()
175 ten yeniden uzadım.yeter bu kadar.
Saraylı hocam bende STR bu şekilde sizce doğrumu
Emataderda böyle
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri