hiiiiyyyyyyyyyyyyy
Allah taş yapar lem adamı böyle yalandan sonra.
yalan deel de, dandik şehir ankaranın güzide bi mekanında nargile iç deyü çaarmıştım oraya. sonra dedim lem bu güççük çocuk, bulamaz kaybılır.
geldim teee mekanından aldım, senin askerde gittiğin nargileciye götürdüm.
nargileni tüttürttüm (ne zor kelimeymiş lem yazamadım)
sonra da mekanına bıraktım. şiförlüünü bile yaptım lem gözüne dizine dursun.
pü ü ü ü ü ü ü ü ü![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Malı kural yasa tasarısı yarın tbmm plan ve butce komısyonu'na gelıyor -cnbce
-matrıks-
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
rapunzel ema trader 550 den full alışta..
bi sonraki barda şip-şak 5 te alışa geçecek kısmetse..
hayırlı olsun bakalım..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri