71.275 stop..
ve 71.475 tekrar short..
spotta 57.000 kıırlmadıkça long olamam ben..![]()
71.275 stop..
ve 71.475 tekrar short..
spotta 57.000 kıırlmadıkça long olamam ben..![]()
benim teknik göstergelerim 71650 üstünde 15dk kapanış yaparsak 72050 der
aşağıda 71250 ve sonrasında 70900 var
bu arada Saraylı abi bazen fazla geyik yapıp topikini kirletiyorsam kusuruma bakmayın uyarmanız yeter abi
tam uçuş oldu..short coverlardan dolayı...
düşen haber nedir? birileri yazsaydı keşkeab liderler zirvesinden gelen açıklamalar mı? merkel konuşuyor?
avafx_com Buraya üyelik ücretsiz ve sitedeki DEMO program sayesinde istediğiniz parite, borsaya veya dolara alarm ekleyebiliyorsnuz.Örneğin dolar 1.533 olunca haberver diyorsunuz ve sizi uyarıyor, bilgisayar başında olmayanlar için ideal bir program. Önce Charts-NewChart bölümünden istediğinizi seçin(eurusd,usdtry...) sonra Grafik üzerinde sağ tıklayıp "place alert" demeniz yeterli.Alarm işaretinin görünmesi için de charts-defaultsettings-show price alert- kutusunu tıklayın.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
saraylı usta bi şey sorcam ETR de ema ların kesmesi mi önemli yoksa fiyatın tüm ema ların üstüne çıkmasımı
bu arada 15 likte 71375 den geçici al çıkıyor bakalım 15 dk sonra neteleşecekmi uwww 15 dk
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
kaldıraç az olunca sisteme uymak çok kolay..yysd..sonuçta nasıl olsa kar var düşüncesi rahatlatıcı..
2 kaldıraç bana çok uygun....
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri