short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır.![]()
short tutanlar dikkatli olmalıdır.
71.200 çok kritik noktadır. üzerindeki 15 dakikalık kapanış bana "bugün 72'yi yakacağız" demeleri ile eş anlamlıdır.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
pela kim ben kim abi.
sabah düşündüm.
şimdi şöyle bir taktik düşünün.
5 bin liranız var.
stratejiniz şu: ilk pozisyon 1 konttatla açılacak.
o 1 kontratla 1.500 puan terste kaldığınızda ise aynı yönde 5 kontrat daha açacaksınız.
tüm kontrat stopları ise son 5 tanesini açtıktan 200 puan sonra yapılacak.
bu strateji ile kaybetme oranı yüksek midir sizce?
bence değildir...
şimdi ilk kontratı 1 değil, 1.000'e revize edin durumu.
aha pela...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yarın 73000 den shorta dönmeyi planlar oldum.haftaya biraz geri çekilelim vade sonun ralli yapıp 75 ten uzlaşalım diyorum.hayırlısı bakalım.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
sanki bu haftayı pas geçecekler gibime geliyor önümzdeki haftanın ortasında resim netleşicek 70200 e kadar gevşeyebilir ama yukarı trend daha ağırlıklı bence 70200 altına sarkmadığı sürece he bu dediğim günlük grafiğe göre yalnız![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
neyyyy işc'nin tahtasını açmamışlar mı.
neyyyy gözaltı pazarına mı alınmış
as-para-gas haber mi o da neyyy.![]()
günaydın..
fdow ve paritelerde teknik kötü.. short devam... spotta 56.000 kırılmadıkça arkama yaslanamayacağım yanlız..![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri