Patron yeni yaptığım bir hindikatör (adını da Hindik koydum)de seni destekliyor. Özellikle gün sonuna doğru 0 gösterirse bir sonraki sabah - gap, 3 gösterirse bir sonraki sabah + gap ihtimali çok artıyor. Öğleden önce seni destekler şekilde 0'a düştü ve oradan devam ediyor.
Histemim ise 72.000 bir kez daha test edilmeden bitmez bu rüya diyor ama... Dur bahalım ne olacak... Bu hindik birkaç hafta kendini ispat ederse kesip etinden sistem yapacam...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Saatlik sistemim de zero işlem long devam... 15'lik sistemlerimin bu hafta tespit ettiğim zaafiyetlerini düzeltene kadar sadece 60'lığa uyuyorum. Zaten iş güç de çok, rahat oluyor sadece saatte bir bakmak. Para trendde kazanılıyorsa bu da trendleri yakalıyor, yatayda da hepsi çarpılıyor zaten, illa düşük zaman dilimli sistem kullanmaya gerek yok.![]()
625 flat..okazyon 175 pivanmiş..bereket vere..ehu
BANGA mühim
koçyiğitler döndü dolaştı yine mohaç ovasında 71500 seviyelerinde kapışmaya başladılar...EMA28 boğaların yardımına geldi desteki güçlendirmek için..fekat CMF ve MFI daki zayıflık hiç hoş değil..TGG yeniden 2, ve new turn on the way diyor..pis vuruşma geliyor haaaaaa....
![]()
BANGA mühim
400 den kapandım
pariteyi basıp asaga zorluyorlar, ancak dow acılısıyla yukarı gidecez.
dolarda 1,5737 onemli direnc
Züstem short çaktı... üvvv... Kaderi önceki short sinyalleri gibi olmaz umarım.... üvvv....
Saat 15 barıyla 60 dk lık göstergelerden bazıları sat verdi buralardan
yani 71200 yukarı döndürmezlerse asa baya yolu var
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri