Günlük destek ve EMA 112 nin geçtiği 400-500 bandi tekrar test edilir diye tahmin ediyorum..
![]()
Günlük destek ve EMA 112 nin geçtiği 400-500 bandi tekrar test edilir diye tahmin ediyorum..
![]()
BANGA mühim
975 şortların bir kısmı 800 den iflat..kaldık 2/5 şorto...
tahmin hiç br şeydir, nakit her şey
BANGA mühim
70075..den takviye...3/5 şort oldi...
e ama kimse konişmi..ben de başka topikleri ziyarete gidem barey
BANGA mühim
70600 direnç olabilir...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
70600 geçebilirsek 71 sonraki direnç..bence..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
günlük sistem bu..uygulayım dedim..ama son sinyal 72500 den al oldu...al sinyalinden sonra vob 65.000 e kadar düştü..al hala devam edince bu sistemde hata var dedim..ama kanımca sistem haklı çıkacak..
bu çıkış 1998-2000 e çok benziyor..zaten tonlarca para girişi var...75000 üzerinde çok sert ralli olabilir...1998-2000 i iyi incelemek lazım
![]()
400/500 arası kalabalık,
geçebilirsek hızlanırız...bence...
Başarılı bir VOB çuyum.
Dünün gapı ile aldığım kar + surftrade karın büyük kısmı badem oldu..long sinyale uydum..sistem çarpıldıkça kaldıraçı arttıryoruk..çarpılma artık **..üwww..ehuehuehe
![]()
BANGA mühim
Ya
Efci görünmez oldu bi durum mu var acaba merak ettim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri