Tıh Tıh Tıh
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Asil nick'imi de-grade (aşağılayıcı, güçültücü) edici amaçlarla gullanmak ha !?!?!?!?@
Murat abimiz , büyüğümüz dedik. Saygı dedik.
Sen Asti güçüğümüzsün dedik, Sevgi dedik.
Heyhaaat, Hüsran.
Bol Kazançlar
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
unlu kardeş,
Senden bir ricam olcek,şimdi pozum short kene,bütün bakıtmalar,gösdertmeler long diyor, bende duygusal olarak longluyorum...poz short...
Piyasa düşmeye başlayınca üzülüyorum...bende okunacaklıkmı var,şayet varsa beni okurmusun....
![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Benim sistem 16,45 sat verdi kısaldım.
ahada sistem sat firdi...250 pivan daha carpidl sistem gecmis olsun..üwww
BANGA mühim
benim sistemde 075 ten dediydi..
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
üwww.herkesin sistem sat verdiyse, cuma günkü kapanışda yaptıkları türden bir şekil çekebilirler..dikkayttt
BANGA mühim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Tera sol kulvarda açık ara yaptı... Gökhan askerden mi döndü yoksa?![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri