Sayfa 1387/3250 İlkİlk ... 3878871287133713771385138613871388138913971437148718872387 ... SonSon
39000 sonuçtan 16.633 ile 16.644 arası

Konu: VOBjektif Seans Odası

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

RAkeadşlar NUNİ ağır konuşur diye grafı koymaktan tırsıyordum ama koyayım grafi..üww (şaka lem; müşteri ziyareti deidk ya, break break dediğim araad bi uğradydım..neyse hayat hikayemi sonra anlatırım)..sistemin son mazarası bu...Mavi halka gibi olur diye beklerken halka turuncu çıktı üwww.bu nuni ne zaman sataşsa böyle olii..zati....sistemin tek seferde max haşırt rekoru olan -%1.53 yenileneckti nerdeyse way anasni..sonuç: l1/10 kisalar patladi...2/5 longum
    BANGA mühim

2. 7 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

hieeyyyttt...BULL ARMY THE STRONGEST...3/5

http://www.youtube.com/watch?v=NWIZ1XA8f2s

New 5 on the way
    BANGA mühim

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RAkeadşlar NUNİ ağır konuşur diye grafı koymaktan tırsıyordum ama koyayım grafi..üww (şaka lem; müşteri ziyareti deidk ya, break break dediğim araad bi uğradydım..neyse hayat hikayemi sonra anlatırım)..sistemin son mazarası bu...Mavi halka gibi olur diye beklerken halka turuncu çıktı üwww.bu nuni ne zaman sataşsa böyle olii..zati....sistemin tek seferde max haşırt rekoru olan -%1.53 yenileneckti nerdeyse way anasni..sonuç: l1/10 kisalar patladi...2/5 longum

Payda bazen 5 bazen 4 bazen de 10 oluyo.....hımmm.....demek ki toplam adet 4, 5ve 10 ile bölünebiliyo......okek ini alsak o zaman da min adet bulunur, bunun katları da olabilir....tıkandık, yeni bi ipucu beklicez...

5. 2 Kullanıcı mur@t tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı mur@t Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Payda bazen 5 bazen 4 bazen de 10 oluyo.....hımmm.....demek ki toplam adet 4, 5ve 10 ile bölünebiliyo......okek ini alsak o zaman da min adet bulunur, bunun katları da olabilir....tıkandık, yeni bi ipucu beklicez...
    muardım valla bilmedne düşünmeden habersiz yuvarlatmalar yapıyor olabilirim...üww.. Şöyle açıklayayım

Thomas marka 1 adet poz diyorsam: Thomas dan da anlaşılacağı üzere, laf ola torba dola poz almışım demektir.

1/10: Fantazi şort yada long pozdur..1 kaldıraç...Genelde çok kar ettikden sonra, acaba sistemden bile daha mükemmelim de farkında mı değilim diye düşünerek (şımararak) fantazi yaptığım, ve genelde tokat yediğim pozisyonu temsil eder.

Paydada 5 varsa durum ciddidir. Sİsteme ters değilimdir genelde..Ama aşırı fantazi bir durum varsa ortada nadir de olsa histemli de olabilir.

NotÇ: Bunlarin hepsi genelde...istisnalar olabilir...
    BANGA mühim

7. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

muardım valla bilmedne düşünmeden habersiz yuvarlatmalar yapıyor olabilirim...üww.. Şöyle açıklayayım

Thomas marka 1 adet poz diyorsam: Thomas dan da anlaşılacağı üzere, laf ola torba dola poz almışım demektir.

1/10: Fantazi şort yada long pozdur..1 kaldıraç...Genelde çok kar ettikden sonra, acaba sistemden bile daha mükemmelim de farkında mı değilim diye düşünerek (şımararak) fantazi yaptığım, ve genelde tokat yediğim pozisyonu temsil eder.

Paydada 5 varsa durum ciddidir. Sİsteme ters değilimdir genelde..Ama aşırı fantazi bir durum varsa ortada nadir de olsa histemli de olabilir.

NotÇ: Bunlarin hepsi genelde...istisnalar olabilir...

Astatinim, çatalkaram, paydası 4lü 5li 10lu traderim, şu senin fantazi durumlarını çok merak ettim, bi ara detaylı konuşalım...

9. 1 kullanıcı mur@t tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.955
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.343
    Toplam Teşekkür
    281 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.huseyinust.com/Thread-Yen...tadan-kalkiyor

bu yasa ile memurun iş güvencesi ortadan kalkıyor..çok tehlikeli bir yasa.en önemli nokta bu..amir istediğini yapacak..
    akp bu yasayı çıkarırsa yazıklar olsun..
    Bence bu yasayı çıkarmak akp nin yapacağı en hayırlı iş olacaktır.
    Bu ülkenin en önemli sorunu olan işbilmez ve ceberrut memurlardan ancak böyle kurtuluruz.İşini yapanda eninde sonunda terfisini alır,alamazsa da hakkını arayabilir..
    Yaptığının hesabını verir duruma gelir ki ancak o zaman gereksiz gereksiz işler azalır,devlet masraftan kurtulur..

Sadece bu yasa için ilk defa akp ye oy vermeyi düşünebilirim..
    Kurallara uymanın ve doğru olanı yapmanın yeri ve zamanı yoktur...

11. 2 Kullanıcı temese tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Astatinim, çatalkaram, paydası 4lü 5li 10lu traderim, şu senin fantazi durumlarını çok merak ettim, bi ara detaylı konuşalım...
    sen yanlış anladın muradım... diyorum ki; misal sisteme uyacagim tuttu ve sinyal karlı çıktı...ve ben sistemden daha iyi bir yerden kapattım pozisyonu..o an aynada bir einstein göruyorum...yada saykota falan...histemli poz açıp onu da karla kapatık,, peee saaalakkk sistem ben senden daha iyiyim deme amacıyla yapılan her türlü harekete fantazi diyoruz. eyle deme bea..bazen tutuyo
    BANGA mühim

13. 1 kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ISTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    818
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.919
    Toplam Teşekkür
    1.560 Yazısı Teşekkür aldı

bilerek yukarı çekmiyorlar endeksi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır

Teşekkür Teşekkür 
    394
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    654
    Toplam Teşekkür
    218 Yazısı Teşekkür aldı

sen yanlış anladın muradım... diyorum ki; misal sisteme uyacagim tuttu ve sinyal karlı çıktı...ve ben sistemden daha iyi bir yerden kapattım pozisyonu..o an aynada bir einstein göruyorum...yada saykota falan...histemli poz açıp onu da karla kapatık,, peee saaalakkk sistem ben senden daha iyiyim deme amacıyla yapılan her türlü harekete fantazi diyoruz. eyle deme bea..bazen tutuyo

Sen de beni iyice sazan yaptın...yanlış anlamadım tabii ama fantazi deyince insanın aklı karışıyor...

16. 1 kullanıcı mur@t tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    ISTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    818
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.919
    Toplam Teşekkür
    1.560 Yazısı Teşekkür aldı

71000 nasıl eyimi
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Sen de beni iyice sazan yaptın...yanlış anlamadım tabii ama fantazi deyince insanın aklı karışıyor...
    sen de beni...SAZAN duymasın gelir şimdi ha..eeeyyy SAZAN geldiysen 3 kere masaya vur
    BANGA mühim

19. 2 Kullanıcı Astatin tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

piff Cemefe hizla gevsiir..üwww
    BANGA mühim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri