Sevgili Astatin,The loss of limited money is prefferable to loss of exciting mode
Güzel imzaymış. Hızlı yaşa , genç öl gibi olmuş.
Umarım uymazsın.![]()
Sevgili Astatin,The loss of limited money is prefferable to loss of exciting mode
Güzel imzaymış. Hızlı yaşa , genç öl gibi olmuş.
Umarım uymazsın.![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
fit filat
BANGA mühim
gerçi alt kanala çarptı döner ve AL sinyal iptal olur herkesi flatlattı herifler yav be.....
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
haftasonua sadece day trader kalmamak için thomas marka 1 adet uzun......
Oy kullanalım
BANGA mühim
Cümleten iyi tatiller geceye azcık uzun
Merhabalar;
Bant aralıgında devam edıyoruz soz ettıgım nokta gecılemedı...
68.600 rakamı bundan sonra cok onemlı hale gelmıstır.
Altında 67.500 sevıyesıne kadar hareket gozlemlebılırız.
69.800 sevıyesı gecılene kadar UZUN;
68.600 sevıyesıne kırılınana kadar KISA pozısyon TRADE acısından bıle rısklıdır.
Zaten USTTE ve ALTTA ANA KISA VE UZUN NOKTALARIMI yazmıstım.
Hafta sonuna FLAT.
Iyı tatıller...
[QUOTE=Strategist;251251]Forumdaki sistem ekran görüntülerinin özellikle yeni başlayanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben geçmişte özellikle yatay piyasa zamanlarında sazan'ın yapıştırdığı sistem görüntüleri olmasa sistemle para kazanılabileceğine hayatta inanmazdım.
Hatta eski mesajlarımı araştırsam bir sürü "sistemle para kazanılmaz" tarzı yazım vardır forumda. Şimdi ise sistemsiz tek bir işlem yapmıyorum, kısa sürede ne kadar değişmişim.
Ha sistem görüntüsü yayınlayanlar ve sistemler konusunda bildiklerini paylaşanlar bunu neden yaparlar sorusu önemli.
Stephen Covey der ki hayatta iki tip insan vardır:
1) Kaynakların kısıtlı olduğuna ve eğer paylaşırsa kendi payının azalacağına inananlar.
2) Kaynakların sınırsız olduğuna ve kendi payının paylaştıkça artacağına inananlar.
Bu forumda sistemlerle ilgili bilgi paylaşanlar ve ekran görüntüleri yapıştıranlar 2. sınıfa giriyorlar bana göre. Böyle kişileri taciz etmekten fayda gelmez. Teşekkür etmenin yollarını araştırmak daha verimli bir uğraş olur bence.[/QUOTE
madem kaynaklar sınırsız.versin o zaman herkes kendi uyduğu sistemin formülünü.nasılsa kaynak sınırsız bi zararı dokunmaz.hepimiz aynı bardan alalım kazanalım.bilmeyenlerede öğretelimki onlarda aynı bardan işlem yapsınlar barların boyu 2 metre olsun.burası forex piyasası diil herkes sistem paylaşsın.ama siz bilirsiniz tabiki paylaşmaya devam edin.amaç belli zaten.
[/quote]
madem kaynaklar sınırsız.versin o zaman herkes kendi uyduğu sistemin formülünü.nasılsa kaynak sınırsız bi zararı dokunmaz.hepimiz aynı bardan alalım kazanalım.bilmeyenlerede öğretelimki onlarda aynı bardan işlem yapsınlar barların boyu 2 metre olsun.burası forex piyasası diil herkes sistem paylaşsın.ama siz bilirsiniz tabiki paylaşmaya devam edin.amaç belli zaten.[/quote]
maaşta bağlayalımmı
Al sana sınırsız kaynak..Burda TOKOBA nın toparladığı taaam tamına 18 tane sistem var..Hemen hepside kazançlı....aaaaaaaaa nasıloluyor o zaman neden herkes kazanmıyor? ee onu da sen düşün...ha onların da gerçek ve gizli amacları vars abilmem yalnız...sorumluluk kabul edilmez...
http://www.finans.ekibi.net/forum/
BANGA mühim
madem kaynaklar sınırsız.versin o zaman herkes kendi uyduğu sistemin formülünü.nasılsa kaynak sınırsız bi zararı dokunmaz.hepimiz aynı bardan alalım kazanalım.bilmeyenlerede öğretelimki onlarda aynı bardan işlem yapsınlar barların boyu 2 metre olsun.burası forex piyasası diil herkes sistem paylaşsın.ama siz bilirsiniz tabiki paylaşmaya devam edin.amaç belli zaten.[/quote]
maaşta bağlayalımmı
Al sana sınırsız kaynak..Burda TOKOBA nın toparladığı taaam tamına 18 tane sistem var..Hemen hepside kazançlı....aaaaaaaaa nasıloluyor o zaman neden herkes kazanmıyor? ee onu da sen düşün...ha onları da analiz edip onlarında gerçek ve gizli amacını keşfedersen bizimle de paylaş..çok seviniriz..
http://www.finans.ekibi.net/forum/[/QUOTE]
bu siteyi haftaiçi izliyen herkes okusun bunu.astatin arkadaşımız bir site vermiş ordaki formülleri alın kullanın kazanıcaksınız diyor.sistemci herkes kardeş ne güzel.sistemler paylaşılıyor.dünya tozpembe yani.insanları aptal yerine koymak hoşuna gidiyo sanırım.kazançlıysa sen uygula, yalanı bırak.
maaşta bağlayalımmı
Al sana sınırsız kaynak..Burda TOKOBA nın toparladığı taaam tamına 18 tane sistem var..Hemen hepside kazançlı....aaaaaaaaa nasıloluyor o zaman neden herkes kazanmıyor? ee onu da sen düşün...ha onları da analiz edip onlarında gerçek ve gizli amacını keşfedersen bizimle de paylaş..çok seviniriz..
http://www.finans.ekibi.net/forum/[/quote]
bu siteyi haftaiçi izliyen herkes okusun bunu.astatin arkadaşımız bir site vermiş ordaki formülleri alın kullanın kazanıcaksınız diyor.sistemci herkes kardeş ne güzel.sistemler paylaşılıyor.dünya tozpembe yani.insanları aptal yerine koymak hoşuna gidiyo sanırım.kazançlıysa sen uygula, yalanı bırak.[/quote]
sistem formülü istemedinmi al iste orda...ama ilk mesajımda tahmin ettigim gibi sen icimizdeki irlandalılardan ve/veya meee-lek lerdensin muhtemelen..hadi gulum çıngar çıkarmaya çalışııyorsan başka kapıyo..
Karantina gerekebilir diye Hellim e uyarı atarak senle isim biter...
ne diyordu o filmde, "insanoğlu bu ilkelliğe ve vahşete karşı ne yapabilir ki"..hadi iyi haftasonları..çıngarella..
Not: O siteyi ben vermiyorum...Çok populer ve sahibi buranın da üyesi olan güzide arkadaşlarımızdan biridir. Ordaki sistemlerin çoğu da Saraylı ve Sazan gibi arkadaşlarımız ve üstadlarımızca paylaşılmıştır. VOB hakkında bilmediklerini azaltmaya çalışıyorum da..hahahaah.....
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri