Forumdaki sistem ekran görüntülerinin özellikle yeni başlayanlar için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben geçmişte özellikle yatay piyasa zamanlarında sazan'ın yapıştırdığı sistem görüntüleri olmasa sistemle para kazanılabileceğine hayatta inanmazdım.
Hatta eski mesajlarımı araştırsam bir sürü "sistemle para kazanılmaz" tarzı yazım vardır forumda. Şimdi ise sistemsiz tek bir işlem yapmıyorum, kısa sürede ne kadar değişmişim.
Ha sistem görüntüsü yayınlayanlar ve sistemler konusunda bildiklerini paylaşanlar bunu neden yaparlar sorusu önemli.
Stephen Covey der ki hayatta iki tip insan vardır:
1) Kaynakların kısıtlı olduğuna ve eğer paylaşırsa kendi payının azalacağına inananlar.
2) Kaynakların sınırsız olduğuna ve kendi payının paylaştıkça artacağına inananlar.
Bu forumda sistemlerle ilgili bilgi paylaşanlar ve ekran görüntüleri yapıştıranlar 2. sınıfa giriyorlar bana göre. Böyle kişileri taciz etmekten fayda gelmez. Teşekkür etmenin yollarını araştırmak daha verimli bir uğraş olur bence.
Yürü lem sarıgız.
Şamar geliyor.
3 gün rezil ettin beni.
Gerçi perşembe cuma büyük ihtimal 8 trade günü salıdan demiştikde.
Bu arada işin aslı cycle, veriyi bildi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
yysdevam..
![]()
1/5..şort 650 den kavırlanır..2/5 şort devam
BANGA mühim
3/5 tekrar
BANGA mühim
Altın 1216 pivottu.
1229 gördü.
Dirençler 1229 ve 1232, sonraki 1235-1240 arası.
Olaki geri gelmelerde 1225 kırılırsa kısa vade poziyon karı alınmalı.
Sonra 1216 ya bakılmalı.
Gümüş destek direnci dünle aynı. Direnç aralığından satış yedi. Ancak haftanın en yükseğini yapmış oldu.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri