pelayı hafife almamak lazım uşahlar.
bu deyyus cörtçülere takmış bi kerre.
cörtçüler stop ettikçe yüreğinin yağları eriimiş. beylece kolesterolüm düşii diyi. kalp sağlığım için her gün cörtçü stoplatiim diyi.
doktor önerdi ondan eyle ediim diyi.
buğün öğleden sonra artık belliydi bunun ne edeceği emme cörtteydim. behledim. taa son raddeye kadder behledim. çünkü yükseliş fake olarak kalsaydı 4000 puvan inecekti. tehnik olarak. yükseliş fake olmadığı netleyince 300de stopladım. son radde oraydı.
aşağıda yazdıım senaryoları hayata geçirii. düşecem bah aşağısı bomboş deyi cörtçü çekereh yukarı ittirerek stoplattırak ittirii. bunnar içiçe geçmiş olaylar.
genel yatayı bozmii. niye bozmii. parayı yataya yatırmış ondan bozmşii. bozulursa para da bozulur. para bozulursa pela da bozulur.
şimdi ehrana çıkan her soytarının ağzından çıkan her lakırdısını yukarı ittirii. buğün bernanke beyin lakırdılarını ittirii. yarın bi başkası çıkar onu ittirir.
ittire gaktıra istediini elde eder bu deyyus.
en güzel günner en güzel ağşamlar sizinle olsun uşahlar.
Kutsal Hazine Avcısı Nickli Üyeden Alıntı
günaydın uşahlar.
pela stratejisini kısa vade cörtçüyü indirme o inerken bindirme üzerine kurmuş uşahlar
bunu yaparken genel terbiye adap ve usül mekanizması olan esenpi ve daksiyi kullanıyor.
ikinci önemli husus haziran vadede genel yatayın korunması. buna çalışii. bahtı birinciyi başaramii ikinciyi başarmaya çalışır. bahtı birinciyi başarii cörtçü inii o inerken bu binii. o zeman ikinci önemini yitirii.
this is a war between good and bad, mert and namert - kha
Yer imleri